Mit csináljak a lámpalázzal? (beszélgetős fórum)
Ír magadnak puskát, és tedd magad elé! Ez talán ad annyi biztonságot, hogy nem lesz rá szükséged!
Én számtalanszor gyártottam puskát, és mire megírtam, már mindent tudtam, de mégis biztonságot adott, hogy velem van...
Valeriána. nyugtató. természetes alapanyagokból
Hátha segít.
Vagy 1 kis pálinka, bár ugye ha meg megérzik rajtad a piaszagot, nem kelt épp pozitív benyomást...
Én is sajna nagyon lámpalázas vagyok....
Az agykontroll jó ötlet! Este, lefekvés után képzeld el, hogy ott állsz és tartod a prezentációt. Képzeld el, hogy nyugodt vagy, érthetően, hangsúlyozva beszélsz és amikor végzel, mindenki gratulál, hogy milyen ügyes voltál.
Egyébként én megpróbálkoznék a nagy nap előtti 1-2 napban valami természetes nyugtatóval: citromfűtea, esetleg valeriánás bogyó, ilyesmi.
Én is nagyon izgulós vagyok, én simán bekapnám aznap a Xanaxot.
Megértem! Nálam gátlásosabb nem sok ember volt.
Egyszer, még egy tanítási gyakorlaton teljesen lelassult a gondolkodásom óra alatt. Nagyon kellemetlen volt. Mostmár öreg róka vagyok, sokat javult a helyzet. :) Talán hozzá kell szokni.
Ez nagyon nehéz lecke amit meg kell oldani!
Mi lehet a legrosszabb ami történik veled?
Ha az megtörténik,hogyan tovább?
Én vizsgákon szoktam így járni. Egyenlőre az segít ha felszívom magam mégjobban. Hogy mitől fofok? jó vagyok, megcsinálom......ilyesmi.
Általában ez segít picit, de én is nehezen viselem ha szerepelnem kell:S
Menj bele még jobban a helyzetbe!
Szembenézel a félelmeddel,az a legjobb gyógymód:)
További ajánlott fórumok:
- Mit csináljak? A szívemre hallgassak vagy az eszemre?
- Elváltam miatta. Várjak még? Mit csináljak?
- Mit csináljak, ha a párom szülei bejárkálnak a házba, amikor senki nincs otthon?
- Mit csináljak a kolléganőmmel, ha szórakozik velem?
- Mit csináljak, hogy ne érezzem magam rosszul?
- Megőrülök a férjemtől, pedig nagyon szeretem! Mi a fenét csináljak?