Mit akarhat még? (beszélgetés)
Működött a távkapcsolat az elején, féltünk tőle de nem ez okozta a fő gondot. Inkább az, hogy ő változott a távolság hatására.
Nem tudok vele nyíltan beszélgetni, ha próbálom megbeszélni kitér előle valami hülyeséggel. Kezdek elfáradni benne, de úgy érzem ha megszakítok vele minden kapcsolatot se lesz egyszerűbb, ugyanis próbáltam már és nem használ. Zsákutcában vagyok
"A nem akarja visszaadni a cuccaimat" nem igazán mérvadó.
A legfontosabb, hogy Te mit szeretnél. Mik a Te érzéseid.
Netta! Gondold át az eddigi kapcsolatotokat, és tedd fel magadnak a kérdést:
- Érdemes valakire várni, akivel nem ment?
- Van értelme távkapcsalatnak?
- Nem értelmesebb lenne valakivel minden nap személyesen megosztani minden örömödet, bánatodat? Érezni, hogy átölel, a karjában tart, a szemedbe nézz, Rád mosolyog. :)
Én azért írtam le a saját példámat, hogy abból tanulhass. Egyébként mi is távol voltunk egymástól utána, mert a mi kapcsolatunk is távkapcsolatnak indult. De utána hozzám "költözött".
Egy távkapcsolathoz olyan nagy szerelem kell, ami csak ritkán fordul elő az ember életében. És nem csak az egyik félnél kell, hogy meglegyen.
Szerintem biztos érez még valamit irántad, csak nem lehet tudni, mit. Nekem is volt olyan, hogy szakítás után még leveleztünk a volt Párommal. Majd valahogy ez elmaradt a részéről, nyilván olyant írtam Neki, amivel megbántottam (pedig csak az igazságot). És mikor már kezdtem elfelejteni (hiába Te szakítasz, ha volt valami jó abban a kapcsolatban, akkor fáj és még sokáig érzed a szívedben a nyomát és bőszen próbálsz megszabadulni még a jó emlékektől is), rám írt. Akkor belementem, válaszoltam (persze, hiszen szerettem), de a mai eszemmel már nem tenném.
Hidd el, aminek egyszer már vége lett, nem érdemes újra elkezdeni. Megvolt annak az oka, hogy miért nem ment. Az ilyen újbóli kapcsolatoknak igen csekély esélye van. Sajnos, ezt kell mondanom, pedig...
Valószínű ez az ember kapcsolatfüggő,és minél több iylen barátnőt akar,mint te,akiről tudja,h bármikor ugrana,ha fütyül neki.
nem volt szex..valószínűleg ő szexben nem olyan jó,neki a lelki társak kellenek inkább,de abból több.
Várni egy ilyen emberre? Aki felbukkan 8 hónap után és azt sem tudja mondani mit akar...
Volt ebben részem de én választás elé állítottam, vagy velem akar lenni vagy nem, döntse el mit akar. Eldöntötte, komoly kapcsolatot velem. Ilyen egyszerű. Megmondod neki ezt és ha nem akkor nem, akkor sosem gondolta komolyan. Eléggé gyerekesnek tűnik, hány éves?
A bizonytalanságnál nincs rosszabb. A biztos rossz, ami rossznak tűnik, hosszú távon jobb. Szerintem sem érdemes várni, ha azt mondta, nem akar kapcsolatot, akkor ne csináljon úgy, mintha kapcsolat lenne. Vagy akkor legyen kapcsolat.
Szerintem mondd meg neki, hogy vagy normálisan, vagy sehogy. Nekem is ezt kellett volna tennem, hamarabb...
További ajánlott fórumok:
- Egy 50 éves férfi CSAK azt akarhatja egy 22 éves lánytól - avagy kizárt a normális kapcsolat?
- Végrehajtó írta: házhoz jön, ha nem engedjük be akkor hatóságilag felnyittatja ajtót. Tesóm ügye miatt jön, be kell engednem, mit akarhat?
- Mit akarhat tőlem?
- Mit akarhatnak tőlem?
- Mit akarhat tőlem a pasi?
- Távkapcsolat, randizás? Mit akarhat?