Missed ab utáni terhesség...és a vele járó izgalom! (beszélgetés)
Én voltam.
nyugalom, ne stresszelj!
Köszönöm a biztató szavakat-ilyesmire van szügségem...
Mert igaz h nagyon örülök neki de félek is h neh baj legyen megint...
de szerintem nem lesz m ak nem akart volna ilyen gyorsan jönni a baba hozzám...
számolgatom h egy kicsit elszámoltam magam,m októbertől januárig cs 2x volt meg a piros most meg már pozi teszt nem lesz gond belőle??
mindegy majd a doki megmondja
alig várom h halljam a szivmüködését...
más is volt az én helyzetemben?minden rendben volt?
De vagyok ott is,meg mindenfelé!
cs nem akarom fájditani a szivüket h nekem igen nekik meg még nem sikerült,de persze h olvasom azt az oldalt is meg a baba a pocakban-forumát is meg még egy párat...
Sok szerencsét,és semmi stresszt!!!:)
És csatlakozom az előttem szolókhoz,csak pozitívan állj hozzá,és örülj annak a pici életnek ami elkezdődött benned!!:):):)
Nana,
A másikon már nem vagy?Oda már ne írjak Neked?
Szia!
Ne idegesítsd magad az a legfontosabb.Ha nincs olyan probléma ami megakadályozzon egy egészséges terhességet, akkor ne lesz gond;)
Mi is így jártunk öcsi előtt:(
Májusban több pozitív tesz mellett sem volt élő terhességem...aztán júliusban már terhes voltam;)Jövőhéten meg már 1 éves:D
Jó egészséget, és boldog babavárást!
Ja és nem te rontottál el semmit, nem azért halt el a baba.ezeket e butaságokat kell elfelejteni és túllépni rajta!
egyébként örülök a pozitív tesztnek!
Nekem októberben volt egy missed ab-om 9hetesen,szivleállás miatt.
Utána megjött 47.napra később vissza állt a ciklusom 30.napra,nagyon pontosan aminek én örültem is.
2menstruációt vártunk meg és 14.-én újra pozitivat teszteltem...nagyon örülök neki de...
Tele vagyok félelemmel,kételyekkel,nem tudom mit csináljak v mit ne,h ne rontsak,meg ilyenek,gondolom másnak is volt hasonló gondjai...
Azért irok ki egy fórumot h találjak sorstársakat,és elmondják a történetüket v esetleg hasonló helyzetben vannak mint most én...
:)
További ajánlott fórumok:
- 12. hét utáni terhességmegszakítás hogyan zajlik, kinek mik a tapasztalatai, valamint mennyi időre rá esett újra teherbe?
- Terhesség tünetei és az összes vele járó izgalom:)
- Várva várt terhességem és a missed ab
- Missed ab után kinek mikor sikerült az újabb terhesség és minden rendben volt-e ezzel a terhességgel? Esetleg voltatok-e kivizsgálásokon?
- Terhesség missed ab után
- Akiknek az első missed ab után sikerült a következő babát kihordani, hogyan készültetek a második terhességre? tanácsok?