Helloka,szeretnem kerdezni,hogy mikor kell hogy megkapjam a havit, abortusz utan?En is at estem am az abortuszon,szinten vereztem,csak hogy en ittam valamilyen csoppeket amit a doki irt fel.
voltam kontrollon dokibácsinál:) szerencsére minden rendben,nem talált semmit..a vizsgálat sem fájt... úgyhogy újra kezdhetek rendes életet élni... már amennyire érzelmileg lehet...:)
ennyire részletesen nem tudom, de tavaly decemberen volt nekem is spontán vetélésem és be kellett fejezni sajnos.. de nagyon görcsöltem napokig s mikor megjött utánas a havim....
de ki kell hogy tisztuljál rendesen, de a 4hetes kontrollon ugyis megmondják mi ujság...
jah,am arra is gondoltam,hogy az új nyálkahártya próbál felépülni,csak mivel frissen lett megkaparva,ezért hamarabb szétesik,és távozik.. vagy részlegesen épül fel így az elején,és ezért távozik így..
azért kérdezem,mert nekem hétfőn 1 hete volt a missed ab. befejező műtétem... akkor semmi vérzés nem volt,csak az első nap...de utána semmi... hétvégén viszont először kis barnás maszat,másnap kevés élénk piros vérzés távozott... azóta is előfordul h néha maszatol... de nem komplett vérzés,és nem is alvadék távozik... így nem vagyok megijedve,csak érdeklődöm... van aki azt mondta,azért van,mert most tisztul a méhem... remélem tényleg:) hisz gyulladásról biztos szó nincs,hisz alhasi fájdalmam nincs, a folyás sem bűzös... ráadásul naponta többször tisztálkodom ott lent,külön törölközővel(amit csak odalent használok).... és tusolok,hisz az ülőfürdő tilos:) tudom,mivel ezt tanulom,részben tudnom kellene...de bármi meglepő...erről nem ír a szakirodalom... a dokit pedig nem akarom feleslegesen zargatni,hisz úgy érzem nincs gond... csak gondoltam jobb érdeklődni... nos?:)