Missed abortusz után 4héttel fáj a petefészkem, ez normális? (tudásbázis)
Köszönöm szépen a gyors válaszokat.Ma már sajnos nem tudok visszamenni az orvoshoz, maximum majd hétfőn, addig meg aggódhatok..
Arra is gondoltam hogy megfázhatott a derekam.Nem tudom.
Annyira riogattak a kórházba hogy most nagyon meg vagyok ijedve, nem e kaptam el valami fertőzést.Vigyázok amennyire tudok, zuhanyzok stb nehogy, de ki tudja...
Szia!
Előfordulhat, hogy attól. Lehet újból elkezdenek dolgozni a hormonok. Nekem is volt 2,5 éve missed ab-m. Nekem azóta rendszeresen van, hogy apró szurkálásokat érzek a hasam aljában. Előtte nem volt. Kérdeztem róla több orvost is. De igazából azt mondták, hogy az semmi.
Amúgy orvoshoz mindenképpen vissza kell menni. A 6 hetes kontroll kötelező, amikor megnézik, hogy minden rendben van-e.
Szia!
Gyulladás is lehet, de nekem az ovulációkor mindig ilyen érzésem van. Például most is második napja.
Akár a missed ab után állhatott be hormonális változás is, amiért így működsz, de ha nem múlik, akkor neked nem ez van.
Mindenesetre, ha a hétvége elmúltával is fenn áll ez a dolog, akkor keresd fel az orvosodat.
További ajánlott fórumok:
- Pár napja fáj a bal petefészkem! Tegnapelőtt majdnem összeestem a fájdalomtól!Nőgyógyászhoz kéne mennem?
- Mitől lehet erős alhasi fájdalma egy olyan nőnek, akinek el van távolítva mindkét petefészke és a méhe?
- Kiveszik a méhemet és mindkét petefészkemet. Félek.
- Folyamatosan fáradt vagyok, ha alszom még fáradtabb leszek, fáj a derekam görcsöl a petefészkem, puffadt vagyok, hányingerem van mindentől!?
- Missed abortusz után 2 hétig vérzés 4 napja barnázás normális?
- Missed ab, illetve abortusz után kb 1 héttel volt kevés vérzésetek vagy barnás maszat?