Miért van az, hogy ha pár kilót felszedek, akkor nehezebb a légzés? (tudásbázis)
Fura ez a meglátás, a sötét felsők slankítanak, optikai csalódást okozva, nem a világosak. A világos felsős képen a karjaival eltakarta a hasát.
Amúgy mindegy, le is vette a képeket.
Ne egyél édességet, egyél teljes kiőrlésű dolgokat a fehér lisztes helyett, ne használj cukrot. Figyelj oda a napi szénhidrát bevitelre, egyél sok rostban gazdag dolgot, zöldségeket. Igyál napi 2 l szénsavmentes vizet. Ne igyál cukros üdítőket.
Mozgás: a gyereket sose viszed ki? Játszótérre, bárhova? Meg van vele oldva nálunk minimum napi 30 perc séta, amíg elsétálunk a játszótérre/ a gyerek futóbiciklizik, én sétálok utána. Ezen kívül otthon is lehet tornázni, heti 3*30 percet.
Érdekes, nálunk is van kisgyerek, és kimondottan odafigyelek, hogy ne egyen csokit, édességet.
Mert nem szeretném, hogy 5 éves korára beguruljon az oviba és mindenki dagadtnak csúfolja.....
A világos felsős képen mintha vékonyabb lenne.
A harisnyára meg vigyáz, na. Máskor is felveszi.
Csini vagy..
Át is öltöztél közben 😋
Gondolkozz már, mielőtt kérdezel.
Többféle ok is lehet a háttérben, sőt ha máris a cukorbetegség közelébe értél, akkor más diéta kell.
Bizony elég pufi vagy.
Azért, mert nem árt, ha felügyelet alatt történik a fogyás.
Amúgy is, először kell egy kivizsgálás, nincs-e valami szervi probléma a háttérben.
Semmi jó kis étrend! Kutatgass a neten, az okosodás nem fáj, és máskor is jól jön.
Menj el orvoshoz, kérj tanácsot és segítséget. Valószínűleg azt fogja mondani, hogy állíts be egy fehérjedús étrendet, és mozogj, legalább sétálgass és kis súlyokkal súlyzózz eleinte.
Ez nem ok.
Sőt.
Hízzon meg ő is?
Az édesség, a fehér kenyér tényleg függővé tesz, úgy lehet kivédeni, ha fehérjével laksz jól.
Én fehérjeport is használok, mert nem eszem gyakran húst.
Azt mondják, a legegyszerűbb kis tornával fogysz a legtöbbet.
A fejedet forgatod jobbra-balra, és ezt teszed, valahányszor csak étellel kínálnak.
Édességet pedig nem veszel.
"ideig"
Bántotta a szemem.
Szívesen.
Sajnos most sok. Bár nem azért, mert sokat ettem. Inkább valami EÜ probléma áll a háttérben.
De rajta vagyok az ügyön, hogy leadjam. 150/57.
Én ha édességre vágyom, fahéjas édesítőszeres natúr joghurtot eszek. Mondjuk nekem elég az édes íz, nem kell csoki meg ilyenek.
Nem is tudom..
Akaraterő ahhoz se árt, hogy megtartsd a súlyodat fogyás után.
Ha tudom hogy valami nem tesz jót, azt nem eszem.
Nagyon egyszerű!
További ajánlott fórumok:
- Jó pasit találni nehéz - jó nőt, még nehezebb.....!
- Minimálbérből családban egyre nehezebben jövök ki, vagy talán már ki sem jövök.Ti hogyan csináljátok?
- 40 éves kor után nehezebb fogyni?
- Szerintetek igaz, hogy egy gyereket nehezebb felnevelni, mint kettőt?
- Kicsit nehezebb... 4 szó beépítésével vers
- 2. év kezdése az oviban 4 évesen-egyre nehezebb?