Miről lehet egy fiúval beszélgetni? (tudásbázis)
A látszat gyakran csal. Amiért annak látszik ...
Nekem most van egy Ártalan gondolatom, de nagyon Ártatlan
"vörös lesz"!! Biztosan, pasi?
:)
:D Pont ma hallottam a rádióban, hogy a fiúk reggeltől estig nézegetik a nőket, míg a nők egy nap átlag 10-szer bámulnak meg úgy igazából egy férfit :P
De ezt mégse hozom fel beszédtémának, mert szegény olyan vörös lesz, hogy sikítva elszalad. Nem akarom elijeszteni, mert a fiúk bármennyire is csajoznak, mégse szeretik a náluk rámenősebb csajokat :)
Kérdezd meg ezt egy fiútól. Az lesz a válasza: a szexről.
Ők ilyen egyszerűek. Mint a sárga tányér.
Az első randinkon az én párom is nagyokat hallgatott, sőt még a nézése is olyan morcos volt, szinte mérges. Nem tudtam hova tenni. De lett folytatása a dolognak és akkor már nem volt ilyen. A napokban kérdeztem rá mi volt ennek az oka. Azt mondta nagyon izgult, benne volt a para hogy elront valamit és elveszít.
Meg néha mindkettőnknek vannak olyan periódusai, hogy nem kíván beszélgetni,és akkor csak harapófogóval lehetne kihúzni belőlünk bármit is. Máskor meg dől mindkettőnkből a szó. Ez hangulatfüggő is.
Nekem egyszer volt egy ilyen "néma" barátom.:(:D
Mindig csak én beszéltem, ha kérdeztem válaszolt,de azon kivűl nem igazán nyilvánitotta ki a gondolatait.Pedig kedvelt,azt mondta...úgy is éreztem .De a lényeg az, h egyszer elhatároztam magam.Ahol lakik,ott van egy tó..a tó kb 20-30 percnyi sétára van a falutol.Gondoltam magamba, h ez igy nemigazán mehet tovább, és elhatároztam h ha a tó-tól amig felérünk a faluba,nem szólal meg magától.Akkor szakitunk."Sajna" :D nem szólalt meg.Igy vége lett a románcunknak. Kb 1 hónapig voltunk "együtt".:)))
Uh, nem ez nem áll fent. Elmondok egy kis esetet ami velem és vele esett meg.
Rákérdezett a szüleimre és én kimerítő, szép hosszú választ adtam neki róluk. Történet, munka, stb. Visszakérdeztem, hogy és a te szüleid? Mit dolgoznak, milyenek stb. Csak, hogy tudjam, ha már nekik mutatkozom be. Erre ő: majd meglátod. Na paff! Itt kezdődött a huzavuna, hogy na mondmár el, nem mondom, mond már el...Pedig nem cikis amit dolgoznak. Aranyosak a szülei.
Nem az a baj, hogy eldöntendő kérdéseket teszel fel? Erre igen vagy nem a felelet.
Pl a Szereted a kék színt helyett célszerübb azt kérdezni, hogy Miért a kék szín tetszik neked? És akkor ki tudja fejteni
bármiről beszélgethettek, ami érdekel.
ha meg nem érdekel, akkor nem is érdemes vele beszélgetned:)
További ajánlott fórumok:
- Ti mit csináltok akkor, ha a 13 éves kamasz fiúval nem lehet otthon bírni?
- Az a bizonyos karmikus találkozás - Láthatjuk előre? Lehet rá készülni? Miről ismerjük fel?
- Mit lehet olyan fiúval kezdeni, akinek elvileg tetszem, de mikor odajön hozzám zavarba jön és össze-vissza beszél hülyeségeket?
- Mivel lehet leszedni a vasaló talpáról azt a ráragadt "valamit"? Bocsi, nem tudom mi az, de szerintem tudni fogjátok miről van szó.
- Miről lehet megkülönböztetni a szódaport és a szódabikarbónát?
- Hogy lehet megismerkedni egy félénk fiúval úgy, hogy ne tűnjek nyomulósnak?