Mióta adom a babámnak a Vigantolt, azóta bukik! Okozhatja ezt? (tudásbázis)
Azért volt a zárójeles kérdés,mert én úgy tudom közvetlenül a szájba cseppenteni kimondottan tilos.Ez egy olajos cucc,ha ha épp hirtelen levegőt vesz (rosszabb esetben sír,hisztizik)közben a kicsi nagy baj lehet belőle.Egy kiskanál tejbe kell belecseppenteni és megitatni vele.
Ha a beadás után bukik az érthető lenne,elég kellemetlen ha a szájába cseppentik,simán öklendezhet tőle ahogy szétoszlik az olaj a szájában.
de mindenki úgy csinálja ahogy szeretné,az nagyon érdekes hogy a doki mondta hogy így kell,de úgy látszik ilyen is van...
A gyerekorvosunk szerint kanálba cseppenteni és kis tejjel felhígítani, így kell beadni. Mi így adtuk/adjuk és nem bukik, viszont kezdettől nem bukott, mert olyan minimális jött ki, hogy az talán nem is nevezhető annak.
Ennyit a gyerekorvosok és védőnők, hogy azt mondta. Egyik városban ezt mondják, a másikban azt, és akkor legyél te az okos, aki tényleg tudja, hogyan is kell. :-))
Szájba kell cseppenteni. Egy csepp közvetlenül a pici szájába.
Egyébként szerintem sem ettől bukós.
Érdemes orvos tanácsát kérni.
A lányom is sugárban köpte vissza hat hónapos koráig a tejcsit szopi után. VIszont nagyon jól fejlődött, emiatt nem is aggódtam.Apjára ütött, állítólag ő is ilyen volt.
VIszont a Vigantollal nem jártunk jól, mert a lányom egy hét csepegtetés után érdekes tüneteket produkált, egyértelműen a csepp váltotta ki. MI D3 injekcióval pótoltuk a D vitamint. OLaszországban kapható volt még egy évvel ezelőtt. Gyreekorvossal kell konzultálni, ha úgy látod nem fejlődik: Ne aggódj.
Hasonló tapasztalatok????
SOS
További ajánlott fórumok:
- Mi okozhatja a vetélést? Mi ennek az oka? Erre keresem a választ..:(
- Mi okozhatja a miómát, cisztákat, mellrákot?
- Állandó jobboldali hátfájdalom reggeltől, másnál volt már hasonló, mi okozhatja, mi segíthet?
- Mi okozhatja? Erős fájdalom a derék jobb oldalán, ami sugárzik az alhasba is, és véres vizelet?
- 5 hós baba alvásproblémáját mi okozhatja?
- Mi okozhatja az egyenes haj hirtelen hullámosodását felnőttnél?