Mintaapák sorozat, beszélgessünk róla (beszélgetés)
ez is befejezetlen lett, mint a Korhatáros szerelem
Na, ez a Klára jól meghalt
Igen, nézem, egyik kedvenc sorozatok.
Nézi valaki az új részeket ?
Ma lesz az utolsó rész? mert a jövó héttől az l. részt ismétlik.
Azért maradtak lezáratlan ügyek
Szerintem meg nem ikertestvér.
Alapból látszik, a hihetetlen sztorikból, hogy van rejtegetnivalója.....
Nekem az a gondolatom támadt, talán lehet egy iker testvér, de biztos valami nem egyértelmű dolog lesz, mert így olyan egyszerűnek tűnik.
Igen, a számítógép szervízben dolgozik. A pilótaság meg minden más szerintem kamu.
Jól láttam ? A Linda pilótája abban a számitógép szervizben dolgozik, ahova Tamás vitte a laptopoját javittatni ?
picit kezd ellaposodni. Most a h.o. alatt megnézhetném az ismétlést is, de már nem vágyom rá.
Kicsit sok már Csabi és Miki szerelgetéséből.
Igen, nézem és tetszik. Nagyon aranyosak és profik a gyerekek.
Nézi valaki a Mintaapákat ?
Én is..meg annak, hogy Vera Miki is összejöjjön megint Petrácska meg koppanjon..:)
és drukkolok Gézának és Klárának
Én a Julcsit és a Danit kimondottan utálom, nagyon elromlott a karakterük. A régi Linda is jobb volt, a Márta viszont szimpi, jobban illik Tamáshoz
Szerintem nem kimondottan az új szereplőkkel van a gond, hanem a történet lett lapos...
A leállás előtt pörögtek az események most meg unalmas.
Én megnéztem az első részt.Részemről ennyi volt.Nem nyerte meg a tetszésem.Eddig ez az egy napi sorozat tettszett.Kicsit a forgatókönyvíró is bekavart. Emma mintha teljesen megváltozott volna.Klára pedig még kötekedőbb lett.Miért kell elrontani ami jó?
ezek még nem láttak kamaszgyereket ? ha egy anya elárulja a fiát - mint Klára Mátét - csak a beteg a gyerek r3agál ilyen bénán. Normális családon belül szolidaritásnak kellene lenni , nem pedig egy rosszéletű ribizli kikiáltja magát az igazság bajnokának. Nagyon ocsmány ez a Klára
Sajnos igazad van. Polyák Lilla bezzeg maradt. :/
Annyi jó van benne, hogy legalább nem leszek sorozathoz kötve.
a lehgyengébb a Kamarás iván F Iván után.
Elkapcsoltam. Zalán alakítása egyszerűen szánalmas. A többiek is nagyon "szárazak". Bocs, ez a szó jut eszembe az alakításukról. Nem nézem tovább, itt a vége. Nekem hiányoznak az eredeti színészek!!! Ez így már nem az igazi🙁
Nézte valaki tegnap? Szerintem nagyon vérszegény volt. Az új "Szabinál" nem igazán működik a kémia a többi szereplővel. Próbálja a Klem Viktort hozni, Viktor nélkül. Nagyon szeretem Szávai Viktóriát, de ez a szerep nem neki való. Szerintem a megmaradt szereplők, beleértve a gyerekeket, akik nagyon jók, küzdenek, mint malac a jégen, de ebből a sorozatból így nem kell következő évad.
láttátok az aug.24-én kezdődő részek előzetesét ? A Szárz dénessel / Tamás/ és Kamarás ivánnal nem vagok kibékülve. Makránczi z jópofa
Igen,annyira különböző apát/férfit játszottak.Mégis jól kiegészítették egymást.Patríciánál nekem pont a karakter nem illet hozzá.Azért kicsit durva ennyi színészt lecserélni egy sorozatban.
Annyira összepasszolt a 4 pasi.
Nem tudom elképzelni más szereplőkkel a karaktereiket,annak ellenére,hogy a végére a doki karaktere már idegesített.
Kovács Patríciàt viszont nem sajnálom,pedig ott a karakterrel nem volt bajom .
Érdekes más filmekben eddig nem volt antipatikus,de itt nagyon.
Nekem sem,lehet már nézni sem fogom....
Én is csak ennyit tudok.Nekem már nem lesz ugyan olyan a sorozat.:(
Tudja valaki mi történik????
4 szereplő hagyta ott a sorozatot,ebből 3,akikre a sorozat épült, a MINTAAPA.
További ajánlott fórumok: