Minek a tünete? (beszélgetés)
Lorchen! Nekem is volt ilyen pár napig.
Extra duzzadt nyirokcsomók, szinte szuszogva tudtam csak lélegezni, kicsit fojt az orrom, mintha gombóc lett volna a torkomban, hőemelkedésem volt. De a kedvem megmaradt jónak és éltem a világom, szóval semmi szörnyű.
Napi 2 NeoCitrán, pár nap alatt elmúlt.
köszi mindenkinek a tegnapi hozzászólásokat! még nem rosszabbodott, és vettem Neocitrant, mint utolsó esélyt :)
levegőtlenség tényleg volt már nálam mandula miatt is és pánikbetegség jeleként is, néha már alig tudom megkülönböztetni, mert mindkettő alkalmával bedagadnak a nyirokcsomók
egyszer majdnem kivették a mandulámat (csak megtorpantam) mikor amolyan "pánikbeteg időszakomban" állandó fojtogatást éreztem :(
Sziasztok!
Nekem is nagyon fáj a nyirokcsomóm a nyakamban és alig tudok nyelni,ha lehajolok olyan mintha kiakarna szakadni.Kicsit fájnak a végtagjaim is.A gond csak az,hogy nehezebben tudok foglalkozni így a 8 hónapos lurkómmal és attól is félek,hogy elkap valamit,még szoptatok.
a nyirokcsomód azért van megduzzadva,mert beteg leszel.ez azt jelenti,hogy ,ha megjelenik a kórokozó a szervezetben,akkor elkezdődik a nagyobb mennyiségű fehérvésejt termelődés(ami az immunitást tartja fenn).szóval beteg leszel,röviden:).a torokgyulladás meg abból áll,hogy a mandulád megdagad,éselkezdi nyomni a körülötte lévő dolgokat:).(ez tök érdekes,nem?múltkor tanultam bioszfakton:P)szóval valószínű az is fájni fog.végtagfájdalmad,lázad van?ha van,akkor influenza!
ha nincs,és nem is lesz,akkor valószínű megfázás!a lényeg,hogy pihenj nagyon sokat,igyál teát,és a levegőtlenség részével szerintem menj el orvoshoz,mert az nem feltétlenül normális,azthiszem.Jobbulást!
Mézes-citromos tea,forró fürdőt szoktam megfázásra. Meg pihenést.
Próbáld meg.
További ajánlott fórumok:
- Minek a tünete lehet ha valakit hirtelen kiver a víz?
- Végtag-arc zsibbadás, 20 percenként hányás minek a tünete?
- Minek a tünete lehet ez?
- Időszakosan jelentkező izom(izületi?) fájdalom(féle), esetenként végtaggyengeség, remegés, minek a tünetei lehetnek?
- Hasi görcs után gyakran nyálkás széklet, főleg evés után 1 órával minek a tünete lehet?
- Minek lehetnek a tünetei a szédülés, egyensúlyvesztés, hányás?