"Mindjárt megszülök" :) (beszélgetés)
Koszi mindenkinek!
3100gramm es 51cm. Azert nem akart a fejecske beilleszkedni, mert kicsi a medencem, de vegul csak kibujt!
Hatha nalam is ugy lesz. A doki azt mondta, nem akarja sokaig huzni, mondtam, hogy en sem.
De elsorolta hetfo-kedd-szerdai programot...nem volt kozte a szules. De hatha, majd azert probalkozom en is,hatha meggyozheto.:)
Sajna nem, hetfon csak befektetnek,aztan a heten valamikor szules. Addig POSE, uh naponta.
De vegre tortenik majd valami.
Na, hat a mai eredmeny: Hetfon kell befekudni a korhazba, ha addig nincs baba. A doki azt mondta, hogy annyira hatra van hajolva a mehszaj es a nyakcsatorna, hogy nem hiszi, hogy beindulna magatol, de kizarni persze nem lehet.
Aramlas rendben,POSE is negativ, ez a lenyeg!
Nyugi!!!!!!!
Bent nem marad.
Kitartás:)
De jo is lenne! Nem szultem meg, nyaoma sincs semmi elojelnek.:(
Holnap megyek orvoshoz, holnap toltom a 40-et.
Biztos majd megint megvizsgal, es jon a szokasos szoveg: "Nincs itt semmi gond, teljesen zart a mehszaj..."
Lesz POSE is, de hat az a multkor is alig csinalt valamit a pocim tole. De, hat remeljuk a legjobbakat. Es ez az eslo het, amikor nem hiztam tovabb.
De hol van Kolbri?
Talácsak nemhogy MEGSZÜÜÜÜLT?
Minden jót kivánok neki.
Sziasztok,
Én a 38-adik héten már ezt éreztem, meg voltak jóslófájások, minden este vártam, hogy elfollyon a magzatvíz, de semmi. Majd a jóslók megszűntek.
Végül 40+5naposan megindították.
van jó és még jobb oldala:) hisz ott lesz a pindi addig veled,másik meg otthon:(
elmegy hamar az pár nap hidd el:)
nekem egy éves volt a fiam,mikor második született,olyan rossz volt nélküle:(
mikor bejött kórházba,könnyem is kicsordult::) ott aludt az ölembe kint a folyóson,friss varrással:)de olyan nyugodtan szuszókált rajtam,hogy nem bántam hogy fáj a gátam:)
Sziasztok!
Nekem 41 hét +3 napra indult a szülés.Ne aggódj.Bent nem marad:-)
lányok! én még mindig azt mondom, inkább bimbótekerés, senkinek nem kívánom a második szülésemet!
második fiam 1 hónappal hamarabb jött (tuti nem számolták el) egész éjjel hánytam, hajnalba már epét, hasmenésem is volt....11.15 kor született meg a babám, de már erőm nem volt nyomni.
persze nem akarok senkit sem elrettenteni, megijeszteni, de baromira nem volt kellemes. emlékszem, hogy második terhességem alatt bújtam a pocakos könyveket, és le volt írva, hogy 10nőből 1-nél így kezdődik a szülés. ezt a részt gyorsan továbblapoztam, gondoltam, nem én leszek azaz 1. tévedtem...:)
Tudom, igazad van, csak nem akarok korhazba menni, mert itthon van a kisfiam, aki 26honapos. Igazabol miatta tartok csak a tulhordastol, mert ha befektetnek 1 hetre, plussz meg a babazos korhazi napok...jajj, de hosszu!!
Pedig tudom, ha igy lesz, az a baba erdeke is.
További ajánlott fórumok:
- Végre mindjárt vége a nyárnak. Ti is várjatok már?
- Milyen tejet adhatok a babámnak, mindjárt egyéves lesz?
- 2 évesnek ajándékot? ÁÁÁ!!! Segítsetek! Az egyik játék már túl babás neki, a másikból mindjárt kinő, a harmadikhoz túl kicsi, egy őrület!!!
- 6 hetes várandós vagyok, normális a mindjárt megjön érzés?
- Kisfiam mindjárt 3 éves és megőrül a vonatokért, honnan tudnék neki letőlteni igazi vonat videókat?
- Kellene már fenyőt vásároljak, mindjárt itt a karácsony.