2 évesnek ajándékot? ÁÁÁ!!! Segítsetek! Az egyik játék már túl babás neki, a másikból mindjárt kinő, a harmadikhoz túl kicsi, egy őrület!!! (tudásbázis)
Nekünk nincs, de barátnőm gyerekeinek van. A nagyfiú 6, a középső 3, a kicsilány 1,5 éves. A két nagy össze szokta rakni, játszanának is vele, csak a kicsi még ugye rombolós, szétszedi. Akkor aztán jön az óbégatás.
Szóval szerintem játszana vele, bár ugye ezt gyereke is válogatja...
szerintetek a fa vonat szett mindenféle kiegészítőkkel jó ajándék egy 2 évesnek?
Vacillálok rajta nagyon hogy megvegyem,pedig most olcsón tudnék venni egy nagy 80 darabosat,elemes vonatokkal.
Félek hogy majd csak 1x összerakjuk és kész,hozzá se nyúl többé.Nálatok szeretik a gyerekek?
köszi aki válaszol
Van felfújhatós zebra, elefánt, ló, csacsi, boci stb. is.
Jobb mint a vagyonokért árult hipppp-hopppp zebra:)))
Szinte ugyanazt tudja, csak nem fix, de ezzel is nagyon jókat lehet ugribugrizni:D -és az ára is barátságos:)
ajánlom figyelmetekbe a toystore.hu weboldalt.
Rengeteg féle játék van kategóriák és márkák szerint is,és szerintem elérhető áron,egy némelyik játék pedig nagyon olcsó.
Én onnan rendelek pár dolgot.
A duplo rajongóknak pedig ajánlom az Unico márkájú kockákat,az egy az egyben ugyanaz mint duplo(lego),kompatibilis vele,és nem beszélve arról hogy fele annyiba kerül!:-)
remélem segítettem.
sztem meg nem fújom fel nagyon, mert tudom, hogy a picinek épp ugyan olyan fontos az ajándék bontogatása mint a nagynak. mivelhogy látja tőle, hogy milyen nagy elánnal bontogat és utánozza. van már esze annyi, hogy tudja azt ő kapta, a másikat a tesó és az új játéknak ugyan úgy örül mint a nagy.
akármilyen vacakot meg nem fogok megvenni, vacakért még 1000 ft se vagyok haljandó kiadni
a "finom illatokkal, fényekkel, beszélgetésekkel" meg amúgy is megvannak
Igen döntöttem, babakonyha lesz nyerő. :) Elvégre azzal akár a tesóval együtt is fognak tudni játszani hisz sok része van, és bár ugyan szerepjáték amit elvileg egy 2 éves még nem játszik, de tudja hogy mire való egy tányér, lábos, pohár, kanál stb. Szóval ez talán sokáig jó lesz és nem csak egy-két nap vagy hét az újdonság ereje. Talán. Majd meglátjuk.
-------------------------
Nagyon köszi mindenkinek a segítséget!!! :))
Kislányom jövő héten lesz két éves, na meg jön a karácsony, a következő játékokat szereztem be:
kiskonyha és minden hozzávaló (műanyag evőeszközök, műanyag ételek, zöldség, gyümölcs), mikrosütő, kávéföző stb...
Karácsonyra tőlünk Lego Duplot kap. Van egy viszonylag új dolog, babaház, mindenféle hozzávalókkal.
Kap még memóriajátékot, puzzle-t, játékautót.
Azért nagyon sok dolgot lehet kapni ekkora gyereknek. A baj inkább az, hogy baromi drága minden játék. :-(((
Nekünk volt - nem ér annyit ,amennyibe kerül.
Arra találták ki, hogy a szülők kinél több pénzt adjanak ki rá. Nekünk van egy vödörnyi forma, eszköz, azok tényleg jók,, de sima gyurmával használjuk.
a barátnőm a 2éves kislányának ilyet szeretne karácsonyra
, de a tanulo hernyo vagy kukac is köztük van
További ajánlott fórumok:
- Tudsz venni ajándékot a gyermekeidnek Karácsonyra?
- Mit tennél, ha kapnál egy olyan ajándékot, amit nem neked szántak?
- Kaptatok idén ciki ajándékot? Ha igen, mit?
- Hogyan lehetne az önhibájukon kívül szegénnyé váló embereknek ajándékot adni?
- Megtudtam, hogy a férjem ajándékot vett nekem karácsonyra....
- Te kapsz ajándékot a párodtól?