MIndig izzadságfoltos a felsőm akármit használok, és rettentően zavar, rosszul érzem magam. Mit tanácsoltok? (tudásbázis)
okosok szerint púdert neki:-)
komolyan...
a műszálastól és a szőrtől csak még rosszabb lehet a dolog! :((
igyál sok vizet!!!
Hát rosszul gondolod! Ne használj műszálas felsőt. Ha megteheted, akkor tiszta pamut felsőket hordj.
Orvoshoz is kellene menned, a belgyógyászati kivizsgálás biztos találna valamit, mert általában onnan ered a túlon-túli izzadás.
A gyógyszertárban kapható Antisudorica folyadékot is ajánlom (a hintőporból ha nagyobb mennyiséget raksz, az becsomósodhat). Előnyösebb a folyadék, amit egy nap csak egyszer szabad használni.
Köszi a hozzászolásokat, ötleteket. Tényleg rettentő kellemetlennek érzem, néha arra gondolok nem is kéne ott borotválkoznom hátha a szőr felfogja, de tudom hogy hülyeség, gondolkoztam hogy csak 100% pamut felsőket hordok, de ez se használna, hisz nem a ruha anyagán múlik nagyrészt hogy ez van.
A gyógyszertárba megnézem amiket ajánlottatok, meg a bőrgyógyászt is lehet megpróbálom ha az a hintőpor nem vált be.
Én az avon active golyós deo-it használom - tusolás után kenem, várok picit, hogy száradjon és utána öltözöm - emellett használhatsz még bármi féle parfümöt, ami neked tetszik, viszont az izzadás megoldott, hatásosan szárazon tart :)) nagyon jók a dove golyósai is - a fújósak nem sokat érnek, csak ideig-óráig hatásosak - ha erősebb a problémád megéri nedves törlőkendőt és golyós deot tartanod a táskádban, hogy napközben is tudd magad frissíteni - figyelj oda az étrendedre és a folyadék bevitelre - ha ezen túl is ilyen problémákkal küzdesz kérj tanácsot a bőrgyógyászodtól, talán tud valami hatékonyabbat, esetleg gyógyszertárit javasolni :))
ez egy elég közismert probléma, nem vagy vele egyedül, mindenkinek más az, ami hatásos, próbálkozz :))
egy mas jellegu megoldas: tegnap lattam "honalj betetet", nemtom milyen lehet, esetleg nezd meg
www.bonprix.hu katalogusaban talalkoztam vele, ez is vmifele csomagkuldo
fújós deo-t használsz vagy kenőset?
a stiftes kenősök jobbak mint a fújósok szerintem.és ilyen esetben érdemes szőrteleníteni az érintett területet.
"Túlzott stresszes izzadás! Mit lehet ellene tenni?" fórumon sok jó tanács olvasható.
Itt találtam én is egy szert, ami nekem nagyon bevált. SA-nak rövidítik.
Talán buta felvetés, de én már nem tudok mit csinálni. Mostanában izzadásgátlós dezodort használok, rexona aloe vera-sat, és így igy is hamar foltos lesz a honalban a ruhám, és borzasztóan zavar, meg kellemetlen, mert én adok az ilyenekre, de nem tudok mit tenni, már leszoktam a parfümről meg próbáltam már mindent de semmi se használ.
Azt is próbáltam hogy ha már rajtam van a felső akkor fujom be magam, meg ugy is hogy még nincs rajtam. Segítsetek légyszi!
További ajánlott fórumok:
- Avon kozmetikumokat használók fóruma!
- 2 éves kisfiam két napja hány! Mit tanácsoltok?
- Reformélelmiszereket használok! Mit? Hogy? Miért? Osszuk meg tapasztalatainkat.
- Nagyon akaratos a gyermekem, mit tanácsoltok?
- Mit tegyek, hogy ne vizesedjen a fal, ne párásodjon az ablak és ne penészedjen minden? Szavo sprayt használok, de hetente kell, az a baj.
- A barátnőm rettentően féltékeny