Mindig feltörik az msn-em.Mit tegyek? (tudásbázis)
Ismét feltörték :(
Csináltam új email címet...de már nem tudom, hogy kinek adjam meg, kiben bízzak :(
igaz... de ha új msn-t csinálok, akkor ugyanúgy neki állhat feltörni...igazáól az egyik osztálytársam csinálja ez... és valahonnan biztos, hogy megtudná az újjat is... :S
De majd meglátom, mi lesz...
új élet:
új pf, új jelszó
Nem semmi...
Annyira hihetetlen...és az benne a pláne, hogy tudom,hogy kivolt.De nem tehetek ellene semmitse...
Most változtattam a jelszóemlékeztetőn :) Kitaláltam egy jó frappánsat... remélem, hogy beválik...
Ha kitalálja a választ, onnantól generál egy másik jelszót.
Azzal belép az msn-re, hotmail fiókodba.
Ha hotmailre jönnek regisztrációs levelek akkor abban ált. írják mit állítottál be jelszónak.
Ha egyet használsz akkor bingó, vissza is tudja állítani az msn jelszavad és rá se jössz hogy turkált.
persze, mert azon keresztül működik az msn...
de van aki más féle email címet használ hozzá...
:)
köszi
már látom :)
Folyamatosan megváltozik a nevem, a szem.üzenetem.
És mások is mondták, hogy fennt voltam egy bizonyos időben, és nem írtam nekik...és a végén kiderül, hogy akkor itthon sem voltam...
Meg ugye, ha feltörik az msn-em akkor be tudnak lépni a hotmail-embe, és el tudják olvasni az üzeneteim stb...
Nézd meg mit állítottál be biztonsági kérdésnek.
Ha ilyen egyszerűt, mint pl az édesanyja születési helye, akkor azt egy ismerős könnyű szerrel kitalálja.
Érdemes kisbetű-nagybetű-szám kombinációját használni a jelszókban (pl.:abCDfg986).
Sose használj jelszavakban nevet, becenevet, dátumot, egyszerű sorszámot vagy olyasmit ami rád jellemző (pl kedvenc film címe).
Aki ismer és be akar jutni a fiókodra az be is fog, rafkós az ilyen ember sajna...
hahóóó
kérdeztem!!! :)
További ajánlott fórumok:
- Segítsetek, nem tudom mit tegyek, mindig mindent elszúrok!
- A cicám mindig a paplanomra pisil.Mit tegyek hogy leszokjon erről?
- Normális a hatalmas korkülönbség párkapcsolatban?Mindig a jóval idősebb férfiak találnak meg, és már kezd zavarni, nem tudom, mit tegyek....
- Ha feltörik az email-fiókom, megtalálják hova regeltem vele?
- A körmöm felső rétege mindig feltörik és leválik - mit lehet tenni ellene?
- Lehet feljelentést tenni, ha feltörik az msn-emet?