Mindenkit önmaga érdekli a legjobban... (beszélgetős fórum)
Ismerkedésnél persze, hogy nem mindjárt magáról beszél az ember, hanem érdeklődik a másik iránt. Így indul...
De én nekem az a nagy tapasztalatom sajnos, hogy valóban mindenkit önmaga érdekli. De én ezt úgy értem, hogy a már meglévő barátságaimban azt vettem észre; amit én mondok nem fontos számukra, szinte egyenesen lényegtelen akármelyik szavam és csak az számít amit ők mondanak. Én mindig türelmesen meghallgatom őket, reagálok vissza és amikor én mondok akármit a témához kapcsolódóan, de amiben én szerepelek, arra a válasz ühüm és mondják tovább a magukét, de nem kapok semmi reakciót arra amit én mondtam - csak akkor, ha az ő mondanivalójukra válaszolok! Hát milyen dolog ez? Én nagyon türelmes ember vagyok, de már elegem van ebből. Naplót írok, mert az legalább meghallgat. Mert a barátokra nem számíthatok már.
Ha én vagyok önző egyszer mással, tuti egész életemben azt hallgatom... Unom már ezt.
Félreértesz.
Nem az önző emberekről beszélek.
Mindenkinek önmaga a legfontosabb. Ez az egészséges.
Ha nem így van nálad, akkor te lehetsz pl. áldozat típus, partnerfüggő típus, szülő függő, gyermek függő, stb.
Miért van eleve ellentét abban, amit írok?
Ez nem derül ki a hozzászólásodból.
Eleve ellentét van abban, amit írsz... kész szöveggel akarsz indulni... nah, neeeeeeeeeeeem... ez nem így van (szerintem ;)), fontos az őszinte érdeklődés.
Igen, ez köztudott, hogy mindenki magáról szeret beszélni legjobban, a saját gyereke, a saját kutyája... a saját kertje (mindig zöldebb)... a tuti, és ezt szereti elmesélni. Általában szeretik a hálás hallgatóságot... a jó "hallgatóság" pedig mindig tudja, hogy mindenből tanulhat, tehát figyel, meg amúgy is minimum, hogy ha beszélnek hozzánk, odafigyelünk a másikra... szerintem. :)
Ezek szerint a fórum indítója saját magával akar itt foglalkozni. De hát azt otthon is megteheti!
Ha meg nincs mondanivalója MÁSOK SZÁMÁRA, hát... megint ugyanoda lyukadunk ki...!
.. igen, az emberek szeretnek önmagukról beszélni, ... és a legszimpatikusabb emberek, akik értő figyelemmel képesek hallgatni. :)
"Mondjatok ti ilyen dumát, amit ti gondoltok."
hm.... ez miiii?
Figyelni kell a másikra, amit beszél... és csak néha egy-egy szóval, félmondattal továbbsegíteni, jelezni, hogy figyelsz... érdekel, amit mond. :)
... szerintem....
Sértettség nagy úr másnál is :(
Pl.
-Most zsebeltem be a nyereményt az ügetőn,egy rakás pénzt kaptam.Velem vacsorázna ma este? :D
Ezzel a szöveggel biztos sikered lesz:
bármilyen nő itt van figyeljen
ivarérett vagyok
én minden nőbe magamat látom
van nálam egy nőmérő
én vagyok a falu hossza
én még régen orvos szerettem volna lenni, mert minden nőt fölül akarok vizsgálni és alul értékelni
persze vannak ugye olyan nők, akik erősködnek, pedig ők a gyengébbik nem?
hülye slelymes hajú lótündérek
kisasszony, maga igen, maga ott...
jól hallom, hogy zümmög a méhe?
benézhetnék a kaptárába?
én magát számon akarom tartani
legyen a terhemre
kebles hölgyem
engem nem zavar hogy fölül kerekedik
a bögyébe akarok lenni
vagy tudja mit? inkább legyen az alattvalóm
de ha kedve van, meg is fordulhat
akarja, hogy hátulról fedezzem?
én úgyis hátulról jövő típus vagyok
mondja, nem dőlne a dugámba?
pedig fiatal koromba' még a legyet is a röptéren
még magamtól sem voltam biztonságban
A fórumcím még nagyjából érdekes volt, de a fórumindítás már nem.
MÉG JÓ, hogy mindenkit önmaga érdekel a legjobban...
Ha valaki ismerkedni jön ide, akkor - épp mivel önmaga érdekli a legjobban - biztosan olyan szöveget nyom, amivel ismerkedni vágyása "tárgyára" irányul.
huhhhhh....
Na mindegy, nem törlöm, volt itt ennél már gázosabb hozzászólás is.
Köszönöm hallottam ,nagyon jól esett és örültem igaz véletlenül volt bekapcsolva a rádió:)
hahaha: gondolod, hogy innen szeretnék ismerkedős szöveget lopni?
Ha így lenne, egyből tökön lőném magam. Kevés volnék, mint a vizitorma:)
Éppen azt mondom, hogy - most komolyra fordítva -, sok ismerkedni kívánó ember nem mer a másikhoz szólni. Miért ne? Ezt a gátlást szeretném oldani néhány véleménnyel.
akár férfi, akár nő írta azt.
1.Igazi tökös pasi a nőket szólítja meg elsőként..mert úgy illik.
ha "rá irányuló" szöveggel kezded.
2.Mi ez a ráirányulós szöveg? Ráutaló akart lenni talán?
3. Köze nincs a fórumcímnek, amire kilyukadtál.
4. ..ha nem ismerkedős szövegeket szeretnél hallani és a szándékod nem a lenyúlás, akkor kezd te bátran! Nagyon sivár lehet az egyéniséged, ha nincs saját ötleted.
Vannak az alapkérdések.
Mit dolgozol/hol tanulsz? Merre laksz? Gyakran jársz-e ide? Mi a hobbid? És a többi.
Ha máshonnan nem, majd innen jön a további kérdés. Sablonokkal a lúzerek dolgoznak.
Miért indítok erről fórumot?
Sok kérdés felmerült itt a kapcsolat keresés tekintetében - akár férfi, akár nő írta azt.
Úgy tudsz kapcsolatot teremteni valakivel a legrövidebb úton, ha "rá irányuló" szöveggel kezded.
Azért nem írok példát, mert:
1. Végtelen a lehetőségek tárháza
2. Mondjatok ti ilyen dumát, amit ti gondoltok.
10-20 hozzászólás után én is mondok pl. 5 ilyen szövget:) - ami bejött.
További ajánlott fórumok:
- Mi bánt ma a legjobban?
- Mi hiányzik legjobban most az életedből?
- Melyik az a házimunka, amit a legjobban utálsz? Amit szívesen kihagynál az életedből? Melyiket szereted a legjobban?
- Milyen pénzzel megvehető dologra vágysz legjobban?
- Miért aggódsz, vagy izgulsz ma a legjobban?
- Mindenkit önmaga érdekel a legjobban.