Mindenkinek összedől a vilag, ha menstruál? (beszélgetés)
Én nem nagyon érzem, és állítólag nem is látszik rajtam, hogy mikor van meg! Ellenben: ömlik belőlem, és csak tampon+betéttel tudok elindulni itthonról legalább 3 napig. Egyébként is 7 napig tart összesen.
Szóval...kinek mi jut...
Ebben a témában nagyon tudom ajánlani Hoppál Borit, szakértő abban, hogy miért rossz, hogy lehet könnyebbé tenni, egyáltalán mi van az egész mögött.
Nem hittem volna, hogy valaki tud újat mondani a témában...tudott.
Khmm..sajnálom,akit ezzel csak felbosszantok,de azt olvastam vhol,ha fájdalmas menstruáció,és a köré szerveződő egyéb rossz érzések a nőiesség nem -elfogadásával vannak kapcsolatban,vagy a nem- megélésével.(kivéve persze ha betegség áll mögötte)
nekem ez az info sokat segített,hogy szinte..észrevétlenül zajlódjon a ciklusom.Persze tornázom,levegőzöm rendszeresen,és tűrhetően egészségesen élek
2-3 havonta jön meg?
Ez hogy lehet?
Elötte szokott néhány kellemetlen tünetem lenni: haspuffadás, ingerlékenység, duzzadt mellek, néha alhasi fájdalom, de mikor megjön, klasszisokkal megkönyebbülök, szinte felszabadul a szervezetem, és emiatt szeretek mensizni. Jó érzés! Pláne, amikor 2-3 havonta jön csak meg. Szerencsémre, ritkán görcsölök, és elviselhető, olyankor jön a melegvizes palack.
Eltekintve a szélsőségektől, kell nekünk nőknek ez a havi megtisztulás.
:-))
Szerencsére azért nekem még nem voltak eddig olyan rossz tapasztalataim, mint amit írtam.
Hehehehe .... :o))))
Velem mindig lehet. :o))
Mi a különbség egy menstruáló nő, és egy terrorista között?
- A terroristával lehet tárgyalni...
:-))))))) Bocsánat lányok
1 évvel ezelőtt műtöttek és ott fény derült a nagyon dúrva görcsök okára
endometriózis
és műtét után nem görcsöltem,10000000000x jobb volt mint előtte, akkor 2 napot ágyban töltöttem és ordítottam a fájdalomtól
külföldön vagyok egyedül es nem ertem a nyelvet. illetve sok mindent felre ertek. nagyon rossz helyen lakom, sosem lehet aludni, mert vagy a ket szomszedban bög a baba vagy valami mas zaj van...
Dekoncentralt vagyok... kapkodok, mert sietek es jol akarom csinalni, de nem megy... sokmindent elfelejtek. A pasim nem ert meg... es most szurt le, hogy ne kerdezösködjek annyit rola...
Anyukam elhagyja Magyarorszagot, ö is jön ebbe az orszagba dolgozni ahol en vagyok, de a masik felere. A karacsonyt semtöltjük együtt, mert 4 honapra megy ki dolgozni es nem jöhet haza...
Meg sok aprosag, ami a masodperc töredeke alatt kiborit.
Szintén ölni tudok olyankor... Abban a 3 napban amíg tart levegőt se vegyenek mellettem :) Amúgy szintén nyugodt ember vagyok, de olyankor kerüljenek nagy ívben:)
Amúgy tényleg segít a banán a görcsökre??? Ezt tutira kipróbálom!!!
További ajánlott fórumok:
- Ha nem mondhatod el senkinek, mondd el hát mindenkinek!
- Nem mondom el senkinek, elmondom hát mindenkinek!
- A tudományról mindenkinek, mindenkivel
- Szerinted csak egyszer lehet valaki halálosan szerelmes, csak egy embere van mindenkinek az életben?
- Igaz, hogy mindenkinek van lelkitársa valahol a világon?
- Van köztetek olyan aki hirtelen elkezdte látni hallani, stb (egyszóval megtapasztalni) azt a világot, ami nem mindenkinek látható?