Minden vonaton tudok biciklit szállítani? Ha igen, hogy működik ez külön "jegy" kell a biciklinek is? (tudásbázis)
5. ff36256613
2010. ápr. 7. 17:56
Ha a menetrendben ki van jelölve a vonat bicikli szállításra, akkor nem kell külön kerékpár szállító kocsi nyugodtan, a peronon is lehet szállítani. Ha az utasok közlekedését nem akadályozza. Általában a kocsi első vagy hátsó peronja.
4. cdc0a19a9c
2010. ápr. 7. 17:49
szia Nem tudsz minden vonaton biciklit vinni csak azokban a vagonokba ahol a vonat oldalára kitett jelet látod. igen a jegypénztárnál kell bicikliszállitásra jegyet venni. de menj rá az Elvirára és ott böngézd át a menüket ott még bővebbet megtudsz rólla szia Erzsi
.
3. ff36256613
2010. ápr. 7. 17:48
Kell jegyet venni, nem ciki, úgy kell kérni, hogy bicikli szállításra jegyet szeretnél, ennyi:)
Elméletileg mindegyikre felfér a bringa, csak van ahol van neki rendesen kialakított hely, van, ahol kicsit szenvedősebb...
2. 98a02d979e
2010. ápr. 7. 17:46
Csak azért mert még soha nem csináltam ilyet és biciklit kellene szállítanom!
Aztán nem akarok beégni nagyon a pénztáros néninél (bár már hozzászoktam) :D
1. 98a02d979e
2010. ápr. 7. 17:38
Minden vonaton tudok biciklis szállítani? Ha igen hogy működik ez külön "jegy" kell a biciklinek is?
További ajánlott fórumok:
- Újszülöttet milyen módon lehet szállítani autóval haza a kórházból? Lehet kézben pólyában, vagy mózeskosárban? Erre valami törvény van?
- Macskát szállítanánk 6 órás úton. Mire ügyeljünk, hogy minél kevesebb stressz érje a cicát útközben?
- Két és féléves lányomat kórházba kellett szállitani mert befulladt, ventinolt és flixotide pipát kapott.Volt valaki hasonló helyzetbe?Segits
- Hogyan lehet szállítani egy hideghabos matracot?
- Egy rendes 5 fős autóban lehet-e 4 gyereket szállítani a KRESZ szerint?
- Cipőt Amerikából hogy tudom megrendelni, ha ide nem szállítanak? Rendelt valaki így?