Minden "szűz" pasi munkamániás? :-( (beszélgetés)
valaki meg egyszerűen szereti a munkáját és abban teljesedik ki depressziók nélkül :)
azért a munkamánia is definícióra szorul szerintem, aki napi 8 órában nagyrészt körmöt reszelget, annak persze, hogy munkamániásnak tűnik az, aki hajt, és napi több órával többet nyom, és nem teszi le a lantot, ha valami sürgős vagy fontos dolog van :)
de ha te is tudod, hogy buta kérdés ilyet feltenni, hogy a horoszkóp szerint besorolt, tulajdonságokat ráaggatott emberekre mind jellemző ez vagy az, akkor minek kérdezted? :) hiszen 100 százalékra vehetted, hogy írják majd, igen, munkamániás, nem, nem az :)
keress olyan férfit, aki csak annyit dolgozik, amennyit te. két olyan ember, akinek nagyon eltérő az élettempója, elfoglaltsága, ritkán jön ki hosszú távon
Ha nem is munkamániás,de maximalista.
Az enyém,az!
Szia!
Az én párom is szűz és munkamániás. Ez "ügyben" most indítottam egy fórumot, aztán rátaláltam a Tiédre is. Ha gondolod, keress rá a munkmániás szóra és hátha kapunk majd javaslatokat! :)
én szűz jegyű vagyok, igaz nő, de való igaz, hogy nem esik nehezemre a sok munka
Éveken keresztül két munkahelyem volt.
De engem az anyagi biztonság hajtott, mivel csak magamra számíthattam...
A másik pedig a lehetőségek kihasználása, ha jön egy kereseti lehetőség, nem szoktam nemet mondani.
A tapasztalatom tényleg az, hogy a szüzek megbízhatóak és nem esik nehezükre a munka. A párom szintén szűz jegyű és néha haza is hozza a munkáját.
De ebből soha nincs gond, mert mindig úgy osztjuk be az időnket, hogy egymásra is jusson..
Én mint szűz jegyű pasi, igazolom. A szűz jegyűek eléggé munkamániásak. Szeretik biztosnágban tudni a családjukat, és szeretnek részletekbe menően foglalkozni dolgokkal. És az is előfordul, hogy munkába menekülnek valami elől. Én is megtettem régebben. De ez nem érvényes minden szűzre, vagyis a dolog bonyolultabb ennél. Szóval én is ilyen vagyok, és van egy ismerősöm, szintén férfi, aki ezt mondta amíg nem született meg a kislánya: Én nem járok bulizni, vagy alszom, vagy dolgozom.
Azóta is sokat dolgozik (akárcsak én) de amikor csak lehet a családjával van. Szóval akinek szűz jegyű párja van, az tanítsa meg lazítani, pihenni is őt. Én is sokat köszönhetek a páromnak.
Köszönöm, hogy "érdemben" hozzászóltatok.
Nem az volt a téma, hogy baj vagy nem baj, hanem, hogy erre a jegyre a igaz e illik e. Az ilyen témát, mint a horoszkóp kicsit idézőjelbe kell tenni, de attól még igazak tulajdonságok 1-1 jegyre.
Nem vagyok irigy a munkájára és nem abba menekül, mint itt nagy tudással ás jóindulattal írta valaki. Arra voltam kíváncsi amit 1-1 hozzászóló írt és nem erre. De azért "köszönöm" a hozzászólást és a indulatot.
ezt értem, csak azt nem, hogy miért kell csillagképre lebontani, hogy valaki dolgozik e vagy sem? munkamániás e a szűz meg hasonlók :/
azért dolgozik az ember, hogy meg tudjon élni...ha meg rossz neki, hogy dolgzozik vagy nem is tudom, hogy mondjam akkor beszélgessen el vele.
További ajánlott fórumok:
- Minden pasi ilyen (disznó)? :) :D
- Tényleg minden pasi csak a szexre megy?
- Szerintetek előbb-utóbb minden pasi megcsalja a párját, szerelmét?
- Beteges, ha a pasim ex-ét minden nap megnézem az iwiw-en?
- Minden pasi néz meztelen női képeket?
- Minden jó pasi foglalt vagy másodiknak akar vagy azt sem, hogy is van ez?