Minden rendben, de mégsem jön össze a baba (beszélgetés)
Sziasztok.
Köszi,hogy megosztottátok :)
Sajnos nekem sem megy hogy ne gorcsoljek ra :( ha minden egyes nap szedi az ember a vitaminokat,gyógyszereket stb és jár orvoshoz,sajnos képtelenség nem erre gondolni.Próbáltam.Nem megy.Minden egyes nap "beárnyékol".
Remelem hamarosan összejön a baba mindenkinek! (Nekem is) :)
az enyém szerintem egyedi... 6 éves kapcsolat alatt abszolút soha nem jött össze a babánk.
Összejöttem a férjemmel, 2 hónappal később babát vártam.
Az exemmel amai napig jóban vagyunk, azóta házas, kismillió vizsgálaton túlestek, ő TELJESEN egészséges, és nem sikerül nekik sem.
Azt mondta nekik az orvos , hogy stressz... :S
sziasztok
úgy tűnik, lassna nálam is elkezdődik a stimulálás, holnap elmegyek beszélni a dokival
Köszönöm és én is nektek!!!
(Nálam már volt stimulált ciklus...) az sem vált be.
Szia,
ehhez a témához sajnos én is hozzá tudok szólni.
Mi olyan másfél éve próbálkozunk sikertelenül, és gyakorlatilag minden létező vizsgálaton túl vagyok: nekem rendben vannak a hormonjaim (illetve a prolaktin szintem magas volt, de szedem a bromót és már beállt), jártam endokrinológusnál, aki szintén mindent rendben talált (sem pajzsmirigy alul- sem túlműködésem, sem autoimmun vagy egyéb eredetű gyulladásom nincs), és voltam laparoszkópiás műtéten is, ami teljesen negatív eredménnyel zárult (se elzáródás, se ciszták, se endometriózis, semmi), és a párom eredményei is rendkívül jók.
Mivel elég racionális alkat vagyok, arra jutottam, hogy ha nincs szervi oka a sikertelenségnek, akkor a lelki oldalt kell megvizsgálni, és december óta kineziológushoz is járok, de úgy tűnik, ez sem igazán lendíti előre a dolgokat... (Megjegyzem itt lehet, hogy inkább a pszichoterápiát kellett volna választanom, de mindegy, ha még húzódik a dolog, válthatok.)
Nálunk egyébként az a koncepció, hogy lassan belevágunk egy stimulált ciklusba (clostilbegyt+GonalF), talán az majd működik.
Szóval átérzem a helyzeted és sok kitartást kívánok.
Szia.
A titkos naplóba minden ilyen benne :) gyere,olvasd,kommentáld te is és oszd meg ott a dolgokat :)
A tsh nekem 1.56-1.76 közt mozog.
Mi 13 sikertelen cikluson vagyunk túl. A 11. ciklus után mentem dokihoz. Megvolt a 3. és 21. napi vérvétel, spermavizsgálat, rákszűrés, nőgyógyászati UH, mindenütt minden a legnagyobb rendben. Én viszont most a TSH-szintemre gyanakszom. NAgyon sok helyen olvasom, hogy a teherbeeséshez 2 alatt kellene lennie, nekem viszont 2, 956. A referenciatartományon belül van, ez igaz, de a 4,7 felső határ igencsak gyanús, pár éve még 2 volt a felső határ.
Most endokrinológushoz kaptam időpontot, nagyon bízom benne, szeretnék egy Anti TPO-nézést a többi hormon mellé, ami megmutatja, van-e autoimmun eredetű pajzsmirigyalulműködésem.
KEdves topikindító!
Nálad néztek-e TSH, T3, T4 szintet? Mennyi lett az eredmény? Nagyon érdekelne, mert sok orvos ha azt látja, hogy referenciatartományon belül van, azt mondja, hogy rendben van. Pedig 2 fölött már nehezített a teherbeesés. Nyilván nem véletlen, hogy lombikprogramoknál ha fölötte van, leviszik 2 alá, hogy a sok hónapi rákészülés után nehogy ez miatt ne sikerüljön. Szóval valami biztosan van benne.
NAgyon szorítok, hogy gyorsan összejöjjön! :)
Egyébként én is görcsös vagyok szerintem...igaz, hogy még csak 1 éve próbálkozunk, de én már évek óta nagyon vágyom babára...túlteng bennem az anyai ösztön...:)
De sikerult :)
Az a baj,hogy ha szedsz valamit,jársz uh-ra,egyszeruen képtelenség nem görcsölni rajta es nem gondolni ra.Vagyis nekem nem megy teljes mértékben. :(
Gratulálok :)
Hát sajnos lehet tényleg a stressz,de az első időszakban nem stresszeltem.
Nekünk 6 év kitartó próbálkozás hozott eredményt! Sok vizsgálaton átestünk, sehol semmit nem találtak, aztán spontán sikerült! Most 4 éves a végeredmény. :)
Én a stresszre tippelek, ami miatt nem jött össze!
Jól mondja zebracsikó, ha 1 évnél régebb óta próbálkoztok, bármilyen meddőségi kivizsgál.
Miért, nagyon fiatal vagy? 18 csak vagy. :)
Szia!
Az a helyzet,hogy ilyen fiatalon nem hiszem,hogy foglalkoznak velem ott.
Ha évek óta vártok a babára, akkor bizony már indokolt egy meddőségi klinika. Ott célzottan néznének mindent, mert olyan nincs, hogy nincs semmi baj és mégsem jön a gyermekáldás. Vagy ahogy a többiek írták, lelki oka van.
Szurkolok, hogy sikerüljön!
Én elmentem a meddőségiig, sőt egy műtétet is bevállaltam és 7. hetes lesz a baba a pocakomban. :)
Sziasztok!
Elkezdtem a titkos naplóm írni,ha van kedvetek kövessétek a bejegyzéseim :)
egyenlőre még annyira nem sok dolgot írtam,de folyamatosan fogom írni és remélem mire a végére érek jön is a baba :)
Mi is sokat vártunk rá. A hőmet mértem mindennap, ovu tesztek csináltam, sportoltam, odafigyeltem az étkezésre, 2 napota összebújtunk, de semmi.
Végül december elején kértem egy időpontot a meddőségi klinikára. 3 hónappal későbbre kaptunk.
Akkor már nagyon össze voltam törve. Egész nap csak sírtam, otthon csak feküdtem, semmi kedvem nem volt semmihez, már csak a klinikában bíztam.
A férjem papája nagyon beteg volt, az állapota egyre csak súlyosbodott. Hozzá mentünk el mindennap, mert nem tudtuk, meddig lesz még velünk.
Akkor valahogy ő volt a legfontosabb, és hogy a férjem támogassam, a babáról el is feledkeztem.
Sajnos a papája december végén itt hagyott bennünket, de januárban pozitív lett a tesztem, pedig decemberben csak háromszor voltunk együtt.
Ma már tudom, túlzottan rágörcsöltem.
Nagyon jó az orvosom,maximálisan elégedett vagyok.Nem a pénzt nézi,sokszor el se fogadja.Meddőségibe még nem jártunk,nem érezzük még annak az idejét.
Ért hozzá az orvosom.Különben már az elején amikor mentem hozzá elküldött volna haza.(mivel fiatal vagyok sok orvos hazaküldene még 2évre,nagyon meglepődtem amikor nem nézett rám furán,kellemesen csalódtam)
Köszi.
Semmi ilyesmire nincs "jel" és az orvos sem mondta.
További ajánlott fórumok:
- A pasim három hét után egy e-mailben dobott ki...pedig elvileg minden rendben volt...Segítsééég!
- Miért ghostingolt, amikor minden rendben volt?
- Mit tegyek ha egy amúgy jó házasságban magányosnak érzem magam, de a férjem erröl nem akar tudomást venni azt mondja nálunk minden rendben!
- Tőletek is kér pénzt a kéményseprő, ha csak ellenőrzi a kéményt, de minden rendben van vele?
- Ha a terheléses cukor eredményem és minden inzulinos eredményem rendben van akkor is írhat fel a doki Metformint?
- Van köztetek akinek úgy volt inszemje, hogy nem volt eü baja, ciklus, pé, ir, hormon minden rendben volt csak épp nem sikerült mégsem?