Van köztetek akinek úgy volt inszemje, hogy nem volt eü baja, ciklus, pé, ir, hormon minden rendben volt csak épp nem sikerült mégsem? (tudásbázis)
Szia!
Sajnos ezeken kívül is lehet még más akadály,de nem fogják vizsgálni,csak ha kb 3 inszem sikertelen.Ezek immunológiai vizsgálatok,amikor megnézik,h a sejtjeitek mennyire bírják egymást,nem vagy-e immunis a kiskatonákra.PCT teszted volt?Mert ha emiatt nem jön a baba,akkor már az első inszem sikerülhet!:-)
Átjárható vagy?Bár gondolom,ezt nézték,enélkül nem mennének bele az inszembe.
Ja és az nem biztos,h ugyanúgy regaálsz a gyogyikra,mint évekkel ezelőtt.De ha jó a dokid,akkor úgyis behív kb a 9. napon uh-ra és látja,h kell-e még gyógyszer és mekkora dózisban.
Megkérdezhetem,hol lesz az inszem?
Sziasztok.
Anita, az konkretan mit jelent hogy "kettonk sejtjei nem passzolnak"? Es ezt genetikai vizsgalattal deritettek ki?
volt már, hogy szedtem a clostit 2szer is 3 hónapig utána volt 3 hó szünet, és a clostitól meg olyan nagy tüszők lettek, hogy az meg már azért volt rosz mert 28-30 milisek voltak. Spontán rendesen normál mératűek de nem sikerül igy sem.
Ti mennyi cuccot kaptatok és mit?
Azt szeretném megtudni, hogy ti milyen hormont kaptataok az inszemhez és mennyit??
Mert nekem nincs eü bajom, 2 éve járom az orvost, hormonok rendben, ir nincs, ciklus mindig 27 napos, van pé-m minden hónapban, mégsem jött össze a baba, és ost szeptemberben inszemet csinálnak.Ehghez viszont valami cuccokat akarnak felirni asszem closti meg pregnyl.
Azt szeretném megtudni, hogy ha spontán is van pé-m akkor nem fognak ezek a szerek bekavarni???
További ajánlott fórumok:
- Van köztetek olyan, akinek hiányzik a 10 évvel ezelőtti divat?
- Volt már köztetek olyan, akinek "későn" diagnosztizálták a terhességet?
- Van köztetek olyan akinek nagyon csúnya narancsbőrös volt a lába és sikerült megszüntetnie?
- Szerintetek hogy hozzam rendbe a kapcsolatomat a párommal abortusz után? Van köztetek olyan, akinek ugyanattól a férfitól született gyereke?
- Volt olyan köztetek akinek gyökérkezelt fogat kihúztak mert sok alkalom után is fájt?
- Volt köztetek olyan, akinek csak később mutatta ki a terhességet a teszt?