Minden oldal nagyon lassan, akadozva töltődik be nálam.Mi lehet a baj?Mit tegyek? (tudásbázis)
Szia!
Azokat nem, csak az apró hülyeségeket, amiket a gép eltárol. Te ezeket nem mented, mentik a kis dögök magukat.
Mint egy nemkívánatos vendég, vagy a porcicák az otthonodban.
Nem kell félni tőle.
Jelszavakat az autómatikus bejelentkezésekhez persze lepucolja, de szerintem ez a legkevesebb.
Utána pikk-pakk hamar betölti az oldalakat.
Szerintem csak a töredékeket, szemetet törli. Szerkeztettem egy képet, nem fejeztem be az is oda került ez a progi segítségével. Volt egy félig letöltött film, azt is megtalálta, törölte és a lomtárba volt..
De vannak sokkal nagyobb szakértők is, az jobban el tudja mondani.
Mit jelent az a lemeztisztítás? Nekem is sok oldal lassan töltődik, mondjuk mozillával gyorsabb, de még úgy is vanank oldalak amiknél a hajam égnek áll, mire betölti.
Szóval ez a progi nem töröl le fájlokat, mappákat, amik a gépen vannak. Pl. képek, vagy letöltött programok?
Sok at azpró elmentett cucc a memóban.
Ccleaner program, és egy nagy takarítás.
További ajánlott fórumok:
- Egy újabb fogyizós fórum ahová nagyon sok mindenkit várok!!!
- Van-e olyan ember az életedben, akit nagyon nehezen tudsz kezelni és megnehezíti a mindennapjaidat. Ha igen, hogyan kezeled?
- Akiknél apa nagyon sokat van munka miatt távol - hogy élitek meg a mindennapokat?
- Nem találok normális barátot, mindenki csak kihasznál.. és már ezek miatt nagyon bizalmatlan vagyok... Nem hívok meg senkit hozzám ..
- Használt cserépkályha elbontatása nagyon nagy kosszal jár? Falak, bútorok mindenhova száll a por, korom? Mire számítsak?
- KI tudja hogyan kell a kúti szivattyút légteleníteni, mert nagyon akadozva jön a slagon a víz? Vagy mi baja lehet?