Minden megváltozhat (beszélgetős fórum)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Minden megváltozhat
Én csak most találtam rá a cikkedre Janka.
Gratulálok, gyönyörű lett! :)
Én már hallottam tőled a történetet, mégis most csorognak a könnyeim, ahogy olvasom!
Gyönyörűen leírtad az érzéseidet!
Gratulálok!
Szia!Nagyon szép történet,jó volt olvasni.Főleg,hogy tudtam kikről van szó:)
Ügyes voltál!És gratulálok a gyönyörű kis fiadhoz.
Mindent megérnek a kis lurkók:)Puszi nektek!!!
Gyönyörűen leírtad! Bár nem vagyok anyuka, de tudom, hogy életem legszebb napjai lesznek majd, mikor azzá válhatok.
Gratulálok a kis-manóhoz, a családodhoz, kívánom, hogy ilyen boldogok maradjatok
Nem tudom más hogy van vele, de amióta anya vagyok, majdnem minden szüléstörténeten pityergek. Most sem volt ez másképp. :D
Gratulálok a kis fiadhoz, és a családodhoz! Nagyon sok egészséget és boldogságot nektek!
nagyon szépen köszönjük a jó kívánságokat.:)
és köszönöm a dicsérő sorokat is.
Úgy néz ki, hogy a július 17-e bűvös szám, de egy dolog biztos...gyorsan baba követi..:)
és igen a sok aggódás miatt, meg egyébként is mindennél jobban szeretem őt. és a legszebb, hogy ezért semmit nem kell tennie, és én sem teszek semmit, csak érzem és tudom.
Csodaszépen megírtad a cikket!Beleborzongtam,ahogy olvastam... Gratulálok hozzá-és a kisfiadhoz is!
További nagyon sok örömöt és boldogságot nektek!
Sikeresen végig pityeregtem! :)
Gratulálok a nagyfiúhoz!
már írtam, hogy mi is július 17én házasodtunk :)
de azt még nem, hogy én is a rákövetkező októberben szültem :D
Te jó ég! Mi is július 17. házasodtunk. Én a rákövetkezendő októberben szültem. Hamarosan egy éves a pici lányom.
Én mekóniumos magzatvíz miatt nem láthattam a kicsikémet. Császárral jött a világra, de már nem bánom.
Az üresség érzete is ismerős. Csokipapírnak éreztem magam. Hiányzott a lényeg!
Együtt is aludtunk három hónapig, ami csodálatos volt, de már készen állt a kiságyra.
Sokan megszólják ezért a kismamákat, de szerintem nagyon is jó dolog.
A kisasszony megébredt és kiszolgálta magát, és én is jobban aludtam, hogy magam mellett tudtam a kicsikémet.
gratulálok a cikkhez, megkönnyneztem, és a kisfiadhoz is
mi is hárman lefeküdtünk az ágyra, mikor először hazamentünk :D
Gratulálok a gyönyörű kisfiúhoz :)
Mi is július 17-én házasodtunk össze, csak egy évvel előbb :)
Ugrás a teljes írásra: Minden megváltozhat
További ajánlott fórumok:
- Hogy tud egy nemzet megváltozni? Mi emberek vagyunk felelősek?
- Amikor azt hitted szinte már a kezdetkor, megtaláltad, de minden megváltozott egy pillanat alatt!
- Úgy érzem a férjemmel elhidegültünk egymástól, sok minden megváltozott köztünk, szerintetek mit kell tennem?
- Egy súlyos teher, egy mindent megváltoztó nap...!
- A MÁK-nál személyesen be tudom jelenteni, hogy megváltozott a bankszámlaszámom vagy mindenképp kell levelet írni nekik?
- Minden C&A üzletben megváltozott az árukészlet vagy csak Győrben?