Minden, ami munka! Munka topik ömlesztve (beszélgetős fórum)
Örök fiatalság.
Csak tudnám minek amikor nincs is élete.
Hát hogyne. Tanórán telefont nyomkodni, játszani pad alatt, munkaidő heti 4 napos 6 órás :)
A rájuk szakadó plusz időben ismét telefont lehetne nyomkodni. Egyéb kívánság?
Én nem így látom...
De ugye mindenki magából indul ki.
Nem éppen telefonnyomkodás, de tartalmilag, következményileg hasonló:
aki iskolában sört kever röviddel, az az életben homokot kever cementtel.
Nekem egy vagyon a vizsga. Ha nem megyek át (olyan még nem volt) pótvizsga díj...
Ha azon sem akkor nem dolgozhatok.
Aztán az igazolvány is egy vagyon.
Nagyon nem akaródzik neked a munka.
Görcsösen beszéled le magad róla...
Szerintem suliból kamu influenzával simán lehetett kérni az orvostól 1 hét hiányzást. De kis torokfájással simán ki lehet írni az iskolapadban 1 napot, viszont a munkádat negatívan befolyásolja, nem tudsz koncentrálni.
Suliban a kinlfiktusok szemtől-szembe mennek, míg munkahelyen inkább a másik háta mögötti intrikák, kibeszélések, pletykák vannak. A munkahely sokkal kötöttebb, ha 1 napot hiányzol kirúgnak.
A munkahelyen mindig a maximumot kell nyújtanod, ellenben suliban simán ellehet lenni telefonnyomogatással, szókeresőzéssel, amőbázással stb....
Nálunk folyamatos képzésre kell járni vizsgákkal, 5 évente összesítik a vizsgákért kapott pontokat, de ekkor vizsga már nincs. Akinek nem jön össze, nem kap igazolványt, tehát munkát a szakmában nem végezhet.
Szerencsére sok pontot lehet gyűjteni online teszteken, ha nem túl ostoba az ember (lánya), talán nem muszáj végigseggelni az előadást :)
5 évente vizsgázok 😂
Dolgozni jobban szeretek.
"A középkorhoz képest sokkal fejlettebb a jelenlegi civilizációnk."
Nem mondod!:D
Tudod olyan mintha több személyisége lenne!
Fel ismerted már?
Egyébként fura, hogy valaki azt írta, hogy sok vagyok, túl sok fórumot indítok. Én nem így érzem.
Csak nem merem megírni a Modiknak a napi 2 fórum indítását, mert tuti elküldenének engem melegebb éghajlatra, nem akarom kihúzni náluk a gyufát. Nem akarok a tűzzel játszani, de örülnék neki..... Szeretem ezt az oldalt.
Nyilván azért sokat fejlődött a civilizáció, de nem eleget. A középkorhoz képest sokkal fejlettebb a jelenlegi civilizációnk.
A 20.századdal a nagy háborúkat is magunk mögött hagytuk. Szerintem a jövőben a totális szociális állam és az emberközpontú társadalom lenne a kívánatos cél.
Ha ez valaha is megtörténik az nem most lesz.
Ideje lenne visszacsöppenned a jelenbe...
Ki tervezné ezeket a gépeket?
Ki programozná be őket?
Ki tartaná karban?
További ajánlott fórumok:
- Miért kiabálnak be minden nőnek a munkások?
- Akiknél apa nagyon sokat van munka miatt távol - hogy élitek meg a mindennapokat?
- Hogyan van mindenkinek ideje a munka mellett a családra és a háztart.-ra is rendesen?Vagy csak nekem nem megy?
- Így hogy lehet leélni egy életet? Párkapcsolatban mindig hasonló a gond és a munkában, mindenben rosszul teljesítek.
- Ez minden munkahelyen így megy?
- Dunaújvárosban 4 éve munka nélkül, ha már mindent megtettem érte mit lehet még tenni?