Milyen vény nélküli nyugtatót vagy altatót ajánlanátok? (tudásbázis kérdés)
Jaj, ne csináld! Az egész életedet tönkre teszed:(
Nem tudsz inkább mást csinálni? Sport?
Nem ér semmi annyit, hogy ilyen fiatalon magad mérgezd!
De ha nincs más, akkor valeriana-t szerintem vehetsz vény nélkül, vagy citromfűteát is kapsz.
de mindig gondolj arra, hogy nincs olyan csalódás, nincs olyan ember, aki miatt ezt kellene tenned magaddal!
Sziasztok!
A cím nem mond semmit, de bajban vagyok (olyat osztok meg, amit eddig senkinek)
Nem tudom van-e itt ehhez értő ember.
1,5 évvel ezelőtt sajnos lelkileg padlón voltam. Ekkor (amire nem vagyok büszke) ittam, loptam nyugtatókat a szüleimtől (igen 18 volta.)
Mikor lebuktam abbamaradt, mert édesanyámmal még teljesebb lett a kapcsolatunk, megbeszéltük.
Azonban a legjobb barátom (egyben unokatesóm) okozott csalódást, így nagy volt a csábítás....de nem
A fentiet kizárva, a munka miatt nagyon nehéz a munkan (mellesleg imßdoym) :( kérdésem lenne, hogy nxugtaóhoz vagy altatóhoz (altató fontosabb) hogyan juthatnék leheteg vény nélküll. Pszichologust kerülnék az idő miatt
Így, hogy közös képviseleten dolgozom, érthető szerintem a gondom
vény nélküli nyugtató vagy altató?
igaz hogy meg akartam halni de már nem.
További ajánlott fórumok:
- Vény nélküli valóban valamit is erő gyomorvédő készítményt tud valaki ajánlani?
- Fülfájásra milyen vény nélküli gyógyszer kapható?
- Allergia ellen milyen vény nélküli gyógyszert ajánlanátok ami hatásos és olcsó? (ami bevált)
- Valaki tudna ajánlani valami, vény nélkül kapható gyenge nyugtatót?
- Fogfájásra kellene valami vénynélküli gyógyszer ami tényleg hat, mi a legjobb?
- Vény nélkül lehet nyugtatót kapni?