Vény nélkül lehet nyugtatót kapni? (tudásbázis)
Sedatif PC
Ez egy homeopátiás szorongásoldó, és tényleg jó! Recept nélkül lehet venni. Nem álmosít, nincs hozzászokás, stb. Mi államvizsga előtt "lőttük" magunk vele, és bevált!
Mindenkinek jó tanács!!
Ha csak lehet,kerüljétek el a nyugtatókra és hasonló szerekre való rászokást,mert utána nem tudjátok elhagyni.Ráadásul egyre nagyobb adagot,erősebb szert igényel a szervezetetek.Ezt látom a patikában,ahol dolgozom.
Inkább próbáljatok ki gyógynövényteákat/citromfű,Naturlandos nyugi teakeverék,Mecsek-nek is van jó teakeveréke/
Esetleg a Valeriána tabletta,bár nekem nem jött be.Én a gyógyteákra esküszöm,szerintem mézzel,citromlével egész finomak.
Szóval csak nagyon indokolt esetben kezdjetek el nyugtatózni!
Csak enyhéket, amik általában gyógynövényből vannak. Ha bemész egy pszichiátriára szívesen felírnak, mert a gyógyszergyárakkat együttműködnek. Csak ez éppen nem a Te érdekedet szolgálja.
Az apósom 20 éve szed nyugtatót, amit anno háziorvos írt fel neki először. És minek? Mert sokkal egyszerűbb, mint foglalkozni a pácienssel. Most már olyan masszív függő, hogy élete végéig szedni fogja. És miért is? Mert egyszer vki felírta, és rászokott.
Persze átmenetileg segíthet, pl. ha nem tudsz aludni, de ahhoz elég a vény nélküli.
homeopátiás: Sedatif pc
Vény nélkül-900-1000 ft körül van
40db
Frontit nem lehet kapni vény nélkül????
További ajánlott fórumok:
- Milyen nyugtatót lehet recept nélkül venni?
- Van már olyan eseményutáni tabletta, amit lehet vény nélkül kapni?
- Melyik az a krém, amelyikben kígyóméreg van, recept nélkül lehet kapni, fájdalomcsillapító hatása van?
- A-vitamint szeretnék szedni, tudtok valamit ajánlani, amit a drogériákbn is meg lehet kapni, vagy recept nélkül?
- Mandulagyulladásra milyen vény nélküli gyógyszert lehet kapni?
- Ragasztás nélkül felhelyezhető (majd könnyen eltávolítható) fali dekorációt, képet keresek gyerekszobába. Hol lehet kapni?