Milyen váltóruhát kell betenni az ovizsákba? (beszélgetés)
Se pizsi, se ágynemű nem kellett, az utóbbit ugyanis hazaküldik kimosni. de így egyszerűbb is...
ovija válogatja...
egyébként 1-2 nap alatt kiderül, mi az ami kell, és másnap ott lesz... szerintem nem nagy ügy... :)
pizsi kell,azt mondták a szülőin,kell még ágyneműhuzat és garnitúra meg lepedő is,tornára hosszú naci zokni(csúszásgátlós)meg póló.
bentre szandit viszek csak ez a váltó ruci okoz gondot,mert elfelejtettem rákérdezni h mi is kell.
A barátnőméknél az aa szokás oviban h reggel átöltöztetik benti ruhába a kicsiket,mikor meg kimennek vissza öltöztetik kinti ruhába,aztán ebéd után pizsibe.
mi 1 ruhát adunk rá, ebben van kinn-benn, és 1-1 váltó póló, nadrág, ha leönti, lepisili, lesarazza magát. sőt, mi gatyit és zoknit is 1-1-et vittünk. váltócipő kötelező. még mi se mehetünk be cipőben a terembe - és ez így a jó!!! :)
Nekünk 1-2 hónap múlva kellett tornacucc is: fiam van, tehát rövidgatya, póló, zokni, cipő. ha lány lenne dresszt kellene vennem.
Kicsi drága!!!! Várjuk a híreket!
Legyen az első napja az oviban, nagyon sikeres!:))
köszi a sok infot:-)
Majd beszámolok h milyen volt az első napunk,ma volt az első napunk hogy a lányom azt mondta h már várja az ovit:-)eddig csak sírt ha kiejtettük az ovi nevét,de kiderült az oka.,Engem sajnál,hogy egyedül maradok addig míg Ő bent lesz oviban:-)
1 db vékony nadrág
1db póló
1db bugyi
1pár trikó
1db pulcsi
Ennyi!
Én azt nem tudom,hogy amibe viszem azt szánom kintire is,de bent másik ruhában lesznek?ha igen akkor gondolom bentre vékonyabb ruhák kellenek,mert bent csak meleg lesz...
most pakolászom a lányomnak de itt megakadtam:-)
a tisztasági csomija,torna cucca,pizsije megvan.
ez viszont gondot okoz most.-))))
Szia!
Amit az óvónénik mondtak a szülőin. Ha nem emlékszel rá, akkor mindenképp legyen MINDEN ruhaneműből egy váltás, mert kiborulhat az innivaló, leöntheti magát vízzel a mosdóban a kicsi stb. Legyen udvari ruha is, vigyetek udvari cipőt.
A mostani időjárást nézve vékony sapka sem árthat.
Ezeket kérik az oviban általában. Remélem tudtam segíteni.
Majd mesélj az első napokról, hogy, milyen volt :-)
Szia!
Az évszaknak megfelelő nadrág, póló, pulcsi. Most ebben a szeszélyes időjárásban én tettem be rövid és hosszú nadrágot is, ill. vékony és vastag pulcsit is...
Most kezdtétek az ovit? Mi is:))
További ajánlott fórumok:
- A naplómba szeretnék képeket betenni, de nem tudom honnan és hogy kell?
- Hogyan kell a naplóban egy bejegyzésbe több képet betenni?
- Hogyan tudnék a naplómnál a betenni képet oda ahova az van irva hogy amit a naplómról tudni kell?
- Naplómba képet, zenét, hogy kell betenni?
- Hogyan kell a naplómba állítva betenni az állóképet?
- Hogy kell betenni a kártyaolvasóba a telefonom memóriakártyáját?