Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Lervia kh 4001 varrógép alsó orsóját hogyan kell betenni? fórum

Lervia kh 4001 varrógép alsó orsóját hogyan kell betenni? (tudásbázis)

11. truxovics (válaszként erre: 10. - Truxovics)
nov. 27. 08:22
Bocsi, a kerékkel tekerd meg úgy, hogy amit itt a fotón befotóztál, az a kis ív, felülre kerüljön.
10. truxovics (válaszként erre: 9. - Truxovics)
nov. 27. 08:20
A hurokfogó íves része alulra esik a fészeknek. A nyitott része az elülső rész, ugye annak kell kívülre esnie.
9. truxovics (válaszként erre: 6. - Fórumnyitó (anonim))
nov. 27. 08:17
Van az a két fekete kallantyú. Ha azokat lenyitod, akkor egy gyűrűnek le kéne hajlani előre. Azt lehajtod, és bepattintod a tengelyre a hurokfogót. Na most van olyan, mikor nincs olyan gyűrű, amit a két fekete kallantyú tart. Ennél a típusnál ha nincs, akkor egyszerűen kattanásig behelyezed a hurokfogót, visszahajtod a két rögzítőt. Utána már be kéne kattannia a bobbinnak is a helyére.
nov. 27. 07:41

Töröltettem az előzőt.

[link]

Semmi extra.

Az orsót beleteszed és befűzöd, majd a kis kallantyút vagy mit kinyitod és ezt a fogod a mutató és középső ujjaddal. A hurok fogó felfelé áll. A helyére illeszted és bepattintod. A lényeg, hogy van egy kattanás, akkor van a helyén.

Ha nem kattan, akkor el tud forogni és hurkolja a cérnát, majd kiesik.

7. truxovics (válaszként erre: 6. - Fórumnyitó (anonim))
nov. 27. 07:24
Hát adatlapodra feltöltöd itt a képgalériában.
6. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 4. - Truxovics)
nov. 27. 07:20

Nekem a hurokfogót is be kellene tennem a helyére, a videókon viszont csak az orsót és orsótokot teszik be.

Itt hogyan tudom a fotót feltenni neked?

nov. 27. 07:11
Itt is elég jól látni, mit hova kell: [link]
nov. 27. 07:09

[link]

ezen kicsit közelebbről mutatja. Fotózd le az orsót, meg a bobbint, meg amennyire tudod a bobbin helyét, ahova be kell pattintani. Úgy jobban el tudom én is képzelni.

3. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 2. - Gigi>)
nov. 27. 06:13
Kösżönöm, de ebböl a videóból sajnos nemtudom meg mi a gond. Nekem van még egy hurokfogó amit bele kellene tennem de nemtudom hogyan mert kiesik.
2. gigi> (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
nov. 27. 00:01
nov. 26. 23:29

Sziasztok!

Tanácsot szeretnék kérni varrógéppel kapcsolatban. Mit csinàlok rosszul vajon?

Vettem egy Lervia kh 4001 es varrógépet, de képtelen vagyok be tenni alóra az orsót ami ha jól nézztem hurokfogóba kell tennem. A hurokfogóval együtt kiesik az orsó.

Egy jó videónak is örülnék ha tudtok olyat valahonnan belinkelni.

Köszönöm előre is a segítséget

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook