Milyen ütemezéssel, mikor utalják a járások az ápolási díjat? (tudásbázis)
Igen, én is sajnálom, azért írtam.
Amúgy én is megvettem mindent jó előre. Sőt igazából egész évben megveszem, amit épp meglátok valakinek, mert nagy a család, mindig van szülinap, névnap, sok lenne egyszerre. Karácsony előtt is muszáj már ősszel elkezdeni, mert egy hónapból ezt lehetetlen kihozni.
Persze, igazából nekem is mindegy mikor hozza, mert csak a januári kötelező dolgokat fizetem belőle max előre. A többit elteszem januárig.
Szóval tulajdonképpen nekem is mindegy, mikor. Csak azon csodálkoztam, hogy a nálunk a postás egyidőben viszi ilyenkor a számlásokkal, max egy nap különbség. Máshol meg ugyanúgy kivárják a plusz 3 napot, mint máskor.
Családit gyest gyetet igen. Gyod ápolási biztosan nem. Email kérdeztem ügyintézőmnél és 20án lesz számlán is aznap küldjük ki a postára is. És írja hogy a postától függ mikor viszik ki. Várhatóan a két ünnep között
De az nap biztosan nem rakják utalványra még a posta amikor kapják szerintem 😕
Ezt írta:
Kedves !
A decemberi ellátásokat december 20. napján fogjuk utalni. A bankszámlára akkor nap jóváíródik az ellátás összege, a lakcímesek várhatóan két ünnep közt fogják megkapni, a postai feldolgozástól függ mikor kézbesíti a postás.
Köszönöm szépen türelmét és megértését.
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Eredményekben Gazdag Boldog Új Évet Kívánok Önnek és egész családjának.
Az szomorú, pár megye, köztük a miénk is ünnepek előtt egy nappal legalább előbb utalja postára, hogy ők is megkapják karácsony előtt.
Tudom, hogy sok megye variálja, de ha már számlára megkapják karácsony előtt, akkor a postaival miért nem foglalkoznak.. szomorú.
Mondjuk van, aki eleve nem kapja ünnepek előtt szóval..
Nálatok 3 munkanap szokott lenni?
Mármint karácsony előtt?
Csak mert nálunk ilyenkor a posta előbb hozzá, nem vár 3 munkanapot.
Van, hogy aznap, mikor az utalás van, De legkésőbb másnap.
Ugyanezt akartam írni.
Újra bemásolta.
Nem mintha nem tudnánk, hogy ő ilyen..
További ajánlott fórumok:
- Munkanélküli járadékot mikor utalják? (ezt valahol meg lehet nézni?)
- Mikor utalják a rendszeres szociális segélyt? (Aktív korúak ellátása)
- Mandulaműtét - étkezési, ápolási tanácsokat kérek szépen
- Akik utálják az anyjukat!
- Mikor utalják a plusz fizetést a közmunkásoknak?
- Van itt valaki, aki asztmás gyerekkel van ápolásin?