Milyen ütemezéssel, mikor utalják a járások az ápolási díjat? (tudásbázis)
A politizáló, személyeskedő vagy provokatív hozzászólásokat töröljük.
Reggel 8-kor kezdődik az orgia...😉
Tudom, rajta már túlvoltunk pár napja. Te pedig azt írtad, hogy valószínűleg. Erre írtam, hogy ez több, mint valószínűleg.
Igen számlán ma lesz ápolási és gyod is békés megyében
Sziasztok Békés megye ma kap ápolásit?
Szép reggelt! Pest megye holnap hordja a postás a gyodot🤗
Köszönöm. Girl baba kérdezte, azért írtam.
Na igen..azt hiszem akkor lázadunk 😁
Hát ami itt megy, sokszor nem lehet épp ésszel kibírni 😅
Szóval igen.
Maradjatok inkább a témánál 😁 mielött baj lesz hogy teljesen másról van a fórumon szó.
Hát te legalább értkeled a kötözködésemet meg a nagyképüsködésemet, ritka emberke vagy itt.
Ha végleges akkor is lesz felülvizsgálat, de csak annyi hogy adategyeztetéses papírt kiküldik kb 2 évente, kitöltöd, és beküldöd, majd megkapod a határozatot a hosszabbításról. Nincs orvosi nincs szakértői, se semmi, csak automatice hosszabbítanak, de a 2 évenkénti az kötelező még törvény szerint.
Tuti, hogy holnap, fentvan az egész éves utalás.
03.03.
04.01.
04.30.
06.02.
07.01.
08.01.
08.26.
10.01.
10.31.
12.01.
12.19.
Nem kapott senki, valószínűleg holnap.
Ha végleges a gyermekem állapota mennyi időre adják meg a GYOD-ot? Eddig 2 évente volt a felülvizsgálat, most is arra várunk!
Szolgálati idő, nem munkaviszony.
Mert csak nyugdíjnál számít majd bele szolgálati időbe. Nem munkaviszony a kettő nem ugyan az. munkanélkülit az kaphat akinek munkaviszonya volt de megszűnt. A szolgálati idő nem az ☺️ nyugdíjánál bele számít majd mint szolgálatot idő. Munkanélküli nem jár rá mivel se az ápolási se a gyod nem számít munkaviszonynak.
Tudom hogy szolgálati idő,de miért nem jár rá munkanélküli?
De szolgálati idő. mert kèrdeztem a nyugdijfolyositot
Szolgálati időnek minősül asszem (a Gyód biztosan, az ápolásit nem tudom), de nem két év után, hanem több.
Sziasztok kedves tagok! Amiért írok az az a mérhetetlen düh ami bennem forr!! Anyukámmal ápolásin voltam 2 évig,de orvosi trehányság áldozata lett. A határozat lejártában az van írva,hogy szolgálati időnek minősül,de a munkanélkülin azt mondták hogy nem. Akkor most mi a valós jogszabály????
Sziasztok!
Szerintetek győrben hétfőn vagy kedden utalnak?
27-én volt utalás, ha minden igaz 4-én lesz postán.
Pont ez jön le mennyire humánus vagy. Szerintem a tettek/szavak többet árulnak el, minthogy kijelented magadról.
Kelta nagyon sokat segít és válaszol a kérdésekre érdemben, míg te csak puffogni jársz fel.
Ápolok képzeld, mellette pluszban súlyos fogyatékos gyereket nevelnek és dolgozom. Ezt mind egyszerre. Mindemellett aktívan kiveszem a részem a közösségi dolgokból és önkénteskedem is. Egyszer sem panaszkodtam itt, mert attól nem lesz jobb. Tudod én inkább a megoldásokat keresem, valahogy több értelme van.
Valóban szép idő van, amit mi kirándulással töltöttünk. Legyen neked is szép napod!
Sziasztok tudja valaki hogy pest megyében / Cegleden mikor lesz postán az ápolási? Most kapom először
További ajánlott fórumok: