Milyen újságot olvasol/ olvastál 20 és 30 év között? (tudásbázis kérdés)
Drága Kicsi unokám nem sokára felnő hozzá..biztosan elő fogom fizetni neki!
Dörmögő Dömötör van még))
Hvg-t hetente,Rubicont havonta, alkalmanként És-t.
Én 24 vagyok,évek óta nagyjából ugyan azokat olvasom...amit minden hónapban veszünk:
Éva magazin,Nők lapja , 3.évezred, Látkép és ezek különszámai,IPM , Gerendaházak
(Kismama ,Anyák lapja és Baba magazin,de csak akkor ha átnézve valami érdekeset találok benne,ami miatt érdemes megvenni).
Gyerekeknek volt képes,verses kis lapocska.A tesóm 7 évvel volt kisebb mint én,neki járattuk.Én is szerettem,később a fiamnak mindig megvettem.
Úgy tudom, hogy még létezik.
Ezt én is olvasgattam, de nem egyedül, hanem a gyermekeimmel.
Nem tudom, de az nagyon aranyos volt :)
Igaz Szó,Nők lapja,Családi lap,Fürge ujjak,Ez a divat,Szandra,Szabad föld.Dörmögő Dömötör
vajon van még Dörmögő Dömötör?
Nemzeti Sport.Ez így van már vagy 25 éve.Ehhez jött 20 éves korom körül a Kiskegyed,Nők Lapja,Blikk Nők.Ja és néhány éve a Barikád.
Joy, National Geographic magazin és a megyei napilap.
wellness, joy, national geographic,
Milyen érdekes, hogy a legtöbben nem belekötöttek a kiírásomba, hanem megértették, és még válaszoltak is! :)
Új Élet, Füles, Pesti műsor, Interpress, Nők lapja, Családi lap, Petőfi népe, Pesti újság.
Gondold át, aztán fuss neki még egyszer!
huhh volt egy újság a Blikk Nők előtt, de megszüntették! Nem emlékszem a nevére hirtelen!
Nálunk az úgy megy, hogy anyu veszi a Kiskegyedet,Storyt,Nők lapját,én meg a Fannyt, Blikk Nőket--ezeket cserélgetjük :)
Amikor 20 vagy 21 vagy 22 ....vagy 30 éves voltál akkor milyen újságot olvastál???
:)
shape, wellness magazin, diéta & fitness, príma konyha, tina konyha, életmód és receptmagazinokat
bocsi, az első nem törölve:-)
semmilyent, mert nem akkor még nem érdekelt
Milyen újságot olvasol/ olvastál 20 és 30 év között?
További ajánlott fórumok: