Milyen tünetekről ismerhető fel a pajzsmirigy alulműködés? (tudásbázis)
Igen!
Most épp kalóriát számolok, vegyítve Norbival.
Ja és elég sokat tornázom mellette.
A lényeg, hogy bármit ehetsz csak a megengedett kalória menyiséget ne lépd túl, és ami még fontos, hogy inkább délelőtt menjen a szénhidrát délután és este felé, már inkább gyümi, vagy valami könnyű aminek kicsi a kalóriatartalma.
Hát igen szar ez az alulműködés, mert folyamatosan diétáznom kell ahhoz, hogy ne hízzak.
De már megszoktam, persze vannak olyan időszakok, amikor nincs erőm hozzá, ilyenkor hamar szaladnak fel a kilók is:(
Törpilla
Szintén zenész... Ugyanazok a tünetek,amiket Lidércke írt.Nekem mellé még IR (inzulin rezisztencia) is párosult.
2 éve szedem a bogyót rá,mivel nálam nem autoimmun eredetű,így szülés után lehet majd csak abbahagyni.
Sok sikert!
Szia!
Én hipp hopp híztam 8 kilót, ingerlékeny, fáradt, folyamatosan fájt a fejem nekem ezek a tüneteim voltak.
De még ezer más is ami szerencsére nem jött ki rajtam. Ennek már lassan 5 éve azóta folyamatosan gyógyszert szedek, és 3 havonta járok vérvételre, szerencsére most minden okés, és a plusz kilókat is szépen leadtam, vagyis az folyamatban van mindig mert egyfolytában diétázom:DD
További ajánlott fórumok:
- Azokat várom eszmecserére, akiknek pajzsmirigy alulmüködésük van, gyógyszert szednek, és akármit csinálnak nem tudnak fogyni
- Szerintetek pajzsmirigy alulműködésre jó a jódtabletta?
- Akinek pajzsmirigy alulműködése van milyen gyógyszert vitamint és egyebeket szed rá?
- Aki pajzsmirigy hormont szed alulműködésre (pl. L-Thyroxin), ha egyszer elkezni, többet nem hagyhatja abba?
- Fogyás pajzsmirigy alulműködéssel, kinek sikerült már? Megosztanád tapasztalataidat?
- Vajon pajzsmirigy alulműködésem van?