Milyen természetes immunerősítőket ismertek? (tudásbázis)
legjobb vitamin ? ilyen talán nem létezik, mert mind egy egy részfeladatot lát el, egy nagy egészből... nos, a C, E, D, és cink az ami kell a szervezetnek és az immunrendszernek a megfelelő működéshez!
ilyen vitaminokat keress egy egy immunerősítőben.
Számból vetted ki a szót :)
de az Echinacea készítmények is nagyon jók az immunrendszer támogatására.
Jobbulj!!! :))
És amit Ina4 ír probiotikum , nagyon hasznos! Én is használom és elfelejtettem leírni.Mindegyik jó , de én csak az acidophilust használom.
Feketeribizli - összeturmixolva, nyersen mézzel.
Szuper.
Echinacea és sok vitamin- ásványi anyag. C vitamin mindenképpen, főleg herpesz idején.
Ez csak akkor jön elő, ha leromlik a szervezeted.Meg kell erősíteni.
Nem kell csodaszer.
Sziasztok!
Szeretnék én is nekilátni lassan az immunerősítésnek :) általában 2szer is beteg vagyok 1-1 télen. Herpeszem is van havonta, 2havonta télen.
Olvastam a hozzászólásokat és szeretnék tanácsot, véleményeket vagy tapasztolatokat kérni tőletek, abban hogy melyik "csodaszert" is alkalmazzam. Grapefruit mag kivonat, echinacea, ezüst kolloid. . . ezen gondolkozom. Az ezüst kolloid és az amalgám tömésről olvastam valamit, de nem igazán értettem a lényegét :S Lehet hogy akinek ilyen tömése van inkább ne alkalmazza ezt a készítményt? Előre is köszönöm. . .
A TAHITIAN NONI Juice segít az egészséges immunrendszer megőrzésében, antioxidánsokat tartalmaz, amelyek növelik az energiát, valamint növeli a fizikai állóképességet.
Az ősi hagyományok és a modern kutatások egyaránt igazolják a noni hatékonyságát. Kötelező azok számára, akiket érdekel testük teljes egészségi állapota.
Azért írtunk immunerősítőket is... :))
A többi idegerősítő!
További ajánlott fórumok:
- Milyen természetes (alapú) szereket ismertek a magas koleszterinszint csökkentésére?
- Milyen bolti légfrissítő vált be nektek, illetve milyen természetes illatosítási módokat ismertek?
- Sopron, Szombathely felé Lyme-kórt természetes módszerekkel gyógyító orvost ismertek?
- Milyen természetes összetevőkből álló antibakteriális folyékony szappanokat és felületfertőtlenítő sprayket ismertek?
- Milyen természetes alapanyagú kullancs és bolhaírtókat ismertek? Mennyire hatásosak ezek?
- Nyíregyházán ismertek valakit, aki szép természetes szemöldöktetoválást készít?