Milyen tapasztalatok vannak a Flexibath összecsukható babakáddal kapcsolatban? (beszélgetés)
Kis lakásban praktikus szerintem. Ahol olyan csöpp a fürdőszoba, hogy egy ember épp belefér ott tényleg problémás a babakádat elrakni valahová.
De az tény, hogy sokáig nem kell majd. Ebben a termékben meg a design meg a színek adják ki az ár nagy részét, nem biztos, hogy megérnek ennyit.
Utólag visszagondolva, nagyon nem bánom, hogy semmi ilyesmit nem vettem egyik gyereknek sem. A max, amit kiskádban fürdettem az két és fél hónap volt. A 3. gyerek olyan pici volt, hogy a csapban fürdettem egy hónapig, még kád sem kellett. aztán meg mentek a nagykádba.
szvsz az összes ilyen csicsa pénzkidobás, amit aztán megpróbálsz eladni, rájössz, hogy a kutyának nem kell, majd elajándékozod.
Nagyon megtetszett ez a termék, leginkább praktikussága és helytakarékossága miatt. Érdekelnének a felhasználói vélemények, hogy ténylegesen olyan jó, mint amilyennek tűnik? Kissé tartok a gumírozott részektől, hogy vajon milyen hamar öregszik el az anyag, nem töredezik-e össze ez a rész, nem válik-e el a keményebb műanyag részektől? Köszönöm előre is a válaszokat!
Itt egy link, ha valaki számára ismeretlen lenne a Flexibath: [link]
További ajánlott fórumok:
- Milyen tapasztalatok vannak a Clostilbegyt nevű tablettával kapcsolatban?
- Kérdések és válaszok a 90 napossal kapcsolatban
- ÉGVILÁG... minden, ami csillagászattal kapcsolatos
- Időjárassal kapcsolatos szavak
- Honlap működésével kapcsolatos információk
- Mik a tapasztalatok a juharszirupos diétával kapcsolatban?