Igen visszajött de nem is figyeltem az -étkezésre.Volt már olyan is,hogy tű nélkül ment le
7-8 KG de akkor is elég keveset ettem és tornáztam. Igazából annyi,hogy tényleg kevesebbet kell enni de azt nem hiszem el aki azt mondja,hogy fogyás alatt nem éhezik még ha életmódváltásnak fogja fel akkor sem.
Én azt gondolom, minden emberre másként hat egy-egy dolog. Hiába írja Neked valaki, hogy Ő bizony 40 kilót fogyott, vagy más, hogy inkább hízott, hiszen két egyforma szervezet nincs.
Azért az a véleményem, ha ráállsz mondjuk egy cukorbeteg diétára, mellette tornázol, szinte biztos fogyni fogsz. Igaz van akinél beindul lehet a szúrástól magától, olyan placebohatás lehet.
Régen én is fogytam vele 12 kg 9 hét alatt de testkontroll diétát javasoltak csináltam és visszagondolva olyan könnyűnek tűnt.Most ismét vannak tűim de nem igazán megy a diéta és rendese eszem mellett persze,hogy nem mennek a kilók.Ugye tudjuk nem a tű fogyaszt hanem segít csökkenteni az étvágyat illetve a vele járó ingerültséget.
Kolléganőm csinálta ezt kb. fél éven keresztül, semmit nem fogyott vele, mert ugyanúgy evett, mint előtte. Azt mondta, hogy maga sem érti, mert azt ígérték neki, hogy nem kell diétáznia, meg tornáznia, mert ezzel fogyni fog. Nos, csak a pénzét szedték el tőle, de nem a kilókat. Diéta és mozgás nélkül lehet fogyni, a 21. században ezt már igazán tudhatnák az emberek.