Milyen színű nadrág illik egy narancssárga cipőhöz? (tudásbázis)
Bármi, ami neked tetszik és jól érzed magad benne. :)
Én fittyet hányok a divatra. Ma neonsárgába öltöztem, pinkkel és nagyon jól éreztem magam ilyen "vakítóan" :)
Nekem szokásommá vált, hogy a végképp kimoshatatlan pecséteket egy elütő színű gombbal takarom el.
Egy jópofa pulcsimra több kávéfolt került egyetlen alkalommal. Volt annyi egyforma, áttetsző, de mintás gombom. Most azzal lett egyedi az egyszínű pulcsi, hogy ívelt vonalban gombok vannak rajta. :D
Onnan indulunk, hogy a HIDEG és a MELEG színek között éles határ húzódik. A meleg és a hideg üti egymást, ezért ha harmóniára törekszünk, akkor nem lépjük át a hideg és a meleg közti határokat.
Onnantól kezdve hogy átléptük, minél messzebbre, ellentétesebb szín felé sodródunk, annál inkább ütik egymást a színek, annál komplementerebbek, diszharmonikusabbak. Ez csak akkor jön jól, ha nagyon dizájnosak, különcek akarunk lenni, mert amúgy nagyon eredetinek és röhejesnek tűnnek.
Ha komolyabbak és harmonikusabbak akarunk lenni, akkor a saját csoportunkon belül maradunk, vagy hidegek (távoliak) vagy melegek (közeliek) leszünk.
Ilyenkor nem lépjük át a határokat, nem kockáztatunk, biztonságra törekszünk a szín összeállításban és a hatás gyakorlásában.
A színek egymással szomszédosan (egymás melletti módon) párosíthatók, a hideg vagy a meleg csoporton belül.
Persze ilyenkor viszont ügyelni kell a színtelítettségre és a tónusra, hogy mennyire erős az adott szín, amihez viszonyítani akarunk.
Itt sem túl kellemes látvány, ha egy erős színhez egy gyengébb párosul. Akkor legyen mindegyik vagy nagyon erős vagy nagyon gyenge, mert úgy harmonizálnak egymással. Egybeolvadnak, közelítenek egymáshoz. Ez a harmónia.
Az összeállításhoz a "színkör" hatalmas segítség:
A NIKE cégnek láttam olyan fantasztikus naracs és sárga összeállítását, hogy csak lestem milyen harmóniában van.
Az árnyalatok is sokat számítanak. Ha nem láttam volna, talán én is kázárom a sárgát.
Bocs!!!
Ha ezt a stílust követi, akkor nem kell kérdezősködnie, hallgasson a saját érzéseire.
Igazatok van, a színes is egy stílus, és sokaknak jól áll.
De ha ezt a stj
* a kivűl-t kihagytam
Egyébként mindenki ami tetszik neki.
Szinte minden szín megy hozzá.
A kék, fehér, fekete, zöld, szürke, valami nyári virágmintás.
A piros és a lila bizonyos árnyalatait kihagynám.
Ne érdekeljen mások véleménye, mindenkinek nem fog tetstszeni, Te érezd magad jól benne!
Használd egészséggel!
Kék.
Semmi kék holmim nem volt, a farmerhez azért nem illett, mert elöl zárt szandál volt - vagy hátul pántos körömcipő? Nem tudom... de hátul egy masni is volt rajta. Az árnyalata elütött a farmertől, egy felsővel kellett volna ellensúlyozni, de ahogy már mondtam, az nem volt. (Olyan most sincs, érdekes módon alig van kék cuccom.)
"Narancssárga ruhások,
megjöttek a kukások." D
Ezen nincs vita, ha tetszik, akkor tetszik.
Szerintem lenne saját ötleted is, mihez fogod felvenni.
Nekem egyszer volt olyan cipóm, amit semmihez nem tudtam felvenni, de azt a tesóm vette nekem, és nem gondolt bele.
Fehér, nyers fehér, valami pici hasonló színû-mintázatú kiegészítôvel;
de nagyon szolídan, nehogy úgy nézz ki, mint a narancsruhás rabok;
bocs, de ez az öltözék ugrott be azonnal.
További ajánlott fórumok:
- Milyen színű a nadrág, ami rajtad van?
- Ti ezt a cipőt milyen a színű nadrághoz, illetve blúzhoz vennétek fel? Szerintetek hogy néz ki?
- Arany színű papucshoz (platform) milyen színű ruha NEM illik/megy? (mind felső, mind szoknya, mind nadrág)
- Halvány rózsaszín nadrághoz milyen színű felsőt lehet felvenni?
- Van valakinek ötlete, hol lehet kapni fekete egyszinű nadrágtartót?
- Telitalpú alkalmi cipőhöz milyen nadrág illik?