Milyen színárnyalatú Détár Enikő haja?Olyan hajszínt szeretnék, de nem tudom milyen festék, milyen árnyalata lehet? (tudásbázis)
Fodrász vagyok, és azt mondom, majdnem mindegy, milyennel festik a haját, mert semmi garancia nincs arra, hogy ugyanazt a festéket a te hajadra kenve ugyanolyan eredményt hozna. Hogy miért? Nem mindegy, milyen a kiindulási alap.
Ezért van az, hogy két egyforma festékkel festett haj tök máshogy néz ki, vagy az, hogy a kiválasztott szín eléréséhez nem biztos, hogy azt a színt keni a fodrász a hajadra, amire mutattál a színskálán.
Esetleg elmehetnél egy fodrászhoz egy fotóval - bár élőben nem pont olyan a színe, mint a képen. Viszont ha tetszik, amit a fodrász kikever, akkor később meg tudod magadnak csinálni. Nagyon sok fodrászkellékesnél engednek vásárolni felhasználóknak is. Pl. az Alfaparf pl. szerintem egy elég jó professzionális festék és nem is drága és a színüket is jobban megtartják, mint a drogériában kaphatóak.
Egyébként mintha lenne itt egy "fodrász vagyok, segíthetek? " c. topic, érdeklődj ott, hátha él még :)
De nem azonnal alakul ki annak, akinek jelentősen eltér a hajszíne.
Nekem is anno... több hónapos gránátvörös utána lett ilyen szép piros hajam..
További ajánlott fórumok:
- Ki olvasta a Szürke ötven árnyalatát ill. folytatásait és milyen hatással volt rá?
- Az ezüst haj ötven árnyalata avagy merjetek őszülni!
- Hogyan érhetnék el ilyen hajszínt? Milyen színű festéket használjak?
- Ezt a hajszínt milyen festékkel lehet elérni, otthoni festéssel?
- L'oreal Majiblond vagy Majirel festék melyik szőke árnyalatát ajánlanátok?
- Ilyen hajszínt milyen festékkel érhetek el? (kép)