Milyen szakmát érdemes elvégezni manapság egy huszonéves nőnek? (beszélgetés)
Dolgoztam.
Van szakmám ezen kívül is illetve a szemét és vagonőrin belül is vannak plusz vizsgáim.
De, ha visszamegyek valószínűleg a másik szakmám a megyek vissza.
Idegileg nagyon tönkre tud tenni.
Voltam gyárban, nem kellemes, sőt! Ott teljesen kikészültem. Konkrétan idegösszeomlással hozott haza a férjem. 3 napra nem is emlékszem.
Bolt:azt itt nem részletezem hogy ott inkább mire kell figyelni max privátban, de ott a vásárlóktól lehet agyfszt kapni.
Objektum. Halálra unod magad.
A munkaidővel tisztában vagyok.
Igazából megnéztem a netet milyen állásajánlatok vannak és ez az amit mindig folyamatosan keresnek. Találni köztük azért egész jókat is.
Egyik ismerősöm aki szintén nő mesélt milyen mert ő is ebbe helyezkedett el előtte meg egy gyárban volt. Hát a gyári munkát hagyjuk is arról borzalmakat hallani ezért is szeretnék valami szakmát amiben dolgozni is tudok.
Megcsinálhatod, de elmondom egy két dolgot.
Ha olyan helyen tanulsz, ahol nem csak fizetsz akkor kemény, száraz jog!
Pénzt nem fogsz vele keresni.
300-320 órával kapsz normális fizut.
Tekintélyed nincs.
Bejelentés sokszor kérdéses.
Az alvállalkozó alvállalkozójának az alvállalkozója fog foglalkoztatni a fővállalkozó formaruhájában.
24 órás szolgálatok.
Soroljam még?
Vegyésztechnikus.
Logisztika, áruforgalom.
TB ügyintéző.
Sziasztok.
Szerintetek milyen szakmát érdemes manapság elvégezni amiből meg is lehet hosszútávon normálisan élni nőként?
Jelenleg eléggé érdekel a Személy és vagyonvédelmi okj bár nem tudom nőként ebbe mennyire lehetne érvényesülni.
Ti mit gondoltok mi az amiből nőként is könnyen meglehet élni?
További ajánlott fórumok:
- Ha Te is magányos huszonéves vagy, akkor itt a helyed!
- Hol alkalmaznak grafológusokat és milyen iskolát kell hozzá elvégezni?Érdesem kitanulni ezt a szakmát?Meg lehet belőle élni?
- Manapság milyen tanfolyamot érdemes elvégezni?
- Milyen tanfolyamot érdemes manapság elvégezni?
- Érdemes elvégezni az ékszerbecsüs képzést? Milyen esélyekkel lehet manapság ezzel a szakmával elhelyezkedni?
- Melyik OKJ-s szakmát lenne érdemes elvégezni?