Milyen sűrűn lehet hajat festeni? Te milyen gyakran fested? (tudásbázis)
Csak a tovet 5-6 hetente (de a 3. hettol sajnos mar latszik az osz lenoves )
Az egeszet kb. csak felevente.
Nem lett baja,de nagyon durván vastag szálú és sűrű hajam van,max a sósav árt neki. :-))
Akkor épp világosítani akartam,amúgy közép-gesztenyeszín hajam van.
Attól függ. Ha festett a haj és az ember nem akar rajta változtatni, elég mindig a tövét festeni. Hogy ez mikor történik, az meg annak függvénye, kinek milyen gyorsan nő a haja és mennyire tolerálja a lenövést. Van, akit már fél centi is zavar, más meg öt centis lenövéssel simán elfutkározik...
A festett hajrésznek nem tesz jót, ha gyakran átfestik, de a még eredeti hajnak tök mindegy.
Ami miatt még a ritka verziót szokták ajánlani: a fejbőrön keresztül fel tudnak szívódni vegyszerek (bár kíváncsi lennék, mik és mekkora dózisban, erről még sosem olvastam semmit). Emiatt nem baj, ha minél ritkábban kenegetjük magunkat kemikáliákkal.
L'or. Exell.-
szőkeként is ezt használtam, a rézszínű aranyszőke pedig tökéletes.
A hajtípusodtól függ.
Túl gyakran semmiképp nem ajánlott,főleg,ha vékony szálú,töredezett hajad van.
Én elég gyakran festem,és egyszer volt egy olyan hét,amikor négyszer festettem át,mert nem tetszett. :-)))
További ajánlott fórumok:
- Milyen gyakran sírsz?
- Ti milyen gyakran "engeditek el" egyedül bulizni a párotokat?
- Milyen gyakran mossátok ki az ágyneműhuzatot?
- Hölgyeim! Működik ez a kutyákkal könnyű ismerkedni lányokkal dolog? Gyakran mennek leányzók kutyásokhoz ismerkedni?
- Csajok, nők! Milyen gyakran szoktátok festeni a körmeiteket és milyen színűre? (Azok válaszát várom, akikre vonatkozik e kérdés)
- Szőke haj barnára festése... hányszor és milyen gyakran kell az elején festeni hogy ne dobja le?