Milyen önvédelmi eszközt hordasz magadnál? (beszélgetés)
Nem tudom, egy alagsorban hogyen lehet szerveket kivenni, steril sebészeti körülmények között. És a kioperált szervekkel még utólag akarnak befogadót keresni? Ezért nem stimmelnek ezek a mesék!
Egy-egy kivett szerv csak pár órát életképes, ha azonnal megfelelően tárolják, és már előre megvan, hogy ki fogja kapni. Nem utólag szaladgálnak, hogy meghatározzák a vércsoport alfaktorait is. Mert nem is tudom, hány alfaktornak is egyeznie kell, hogy a beteg megkaphassa.
Én falun élek, és nem járok csak az utcán. Ha félnem kellene, vagy ha megijednék, még egy sima hajlakk vagy dezodor is megfelel. Bár, ha a táskát tépik ki először az ember kezéből, akkor mindegy...
Ha fiatalabb lennék, eljárnék Krav-maga edzésekre.
Andi6020 szerint mese habbal, hogy elrabolják az embereket a szervkereskedők.Ilyen van, de remélem nem fog elhatalmasodni.Sajnos tényleg megtörtént és nem is olyan régen.Én csak 1 esetről tudok, ami kb. 2 hete volt.Elszörnyűlködtem magamban.Ha ilyen helyzetben, vagy akár más jellegű támadásnál, az ember csak magára számíthat vagy magára sem.Nem egy ismerősöm van, akit Pesten támadás ért, de túlélték.Bár az egyik épphogycsak...
Szóval borzasztó.Vigyázzunk magunkra.
Pont most világosodtam meg, mire írtad... :-)))
Emlékeim szerint, amikor értelmes fiatalok befújtak félig zárt térben, mindenki ömlő könnyekkel rohant kifelé, volt aki négykézláb, "józantalansága miatt :-DDD És, ha a támadott a részeg? :-)))
Jó kis csípős, hegyes paprikát tudok elképzelni, jól bedörzsölni vele ahol csak érem... :-DDD
Közben, meg eszembe jutott a 22 évvel ezelőtt "divatos ötezeregyes gázspray-m", ha azt használnám, totál kiütné a támadót, már a minősége miatt is... vagy, mint a "Beépített szépség" S. Bullock-al... azt hiszem, hasonlóan harciasan viselkednék, mint Ő a filmben. :-)))
Á, dehogy!
De a táskám is megmaradt.
Egy pesti belvárosi körfolyosós régi bérház hátsó lépcsőházában történt.(Oktogon környéke) Ordítottam, mint állat. Jellemző, hogy senki nem jött ki segíteni, viszont másnap kérdezték egymást a lakók, hogy "megölték azt a nőt, aki az éjjel segítségért ordibált?" Jó mi?
Arra jó volt, hogy ma már attól nem félek, hogy mi lesz, ha megver valaki. Semmi. Akkor, ott olyan mennyiségű adrenalin szabadult fel bennem, hogy egyáltalán nem fájt. fél óra múlva már igen, de az még mindig jobb.
Igaz, a sötét lépcsőházakat egy ideig próbáltam kerülni.
További ajánlott fórumok:
- Milyen cipőt hordasz tavasszal?
- Milyen ékszereket hordasz, szereted a bizsut is vagy csak az eredeti vonz?
- Hány éves vagy és hányas nacit hordasz?
- Van önvédelmi eszközöd?
- Milyen legális önvédelmi eszközöket tarthatok a táskámban? Büntetendő ha gázsprayt, bicskát hordok magamnál?
- Van e valakinek tapasztalata, hogy milyen legális önvédelmi sprae létezik emberre?