Van önvédelmi eszközöd? (beszélgetés)
Fújásra alkalmas, de hogy hasson a lakk szembe, ahhoz elég közel kell a betolakodót engedni.
A darázsirtó állítólag 5 méterről is hatásos, betörőt is meg lehet vele szórni 3-4m-ről amikor ő még nem ér el engem. Részemről ezzel egy időben az ellenoldalon mély belélegzés, és spuri kifelé!
Ha zárom az ajtót-ablakot és mégis bejön valaki hivatlanúl, szerintem az megérdemel egy cpriccet.😀
a nézésem.a járásom nem annyira.
Van spraym+figyelek a környezetemre
A megelőzés a legjobb
Darázsirtó mekkora ötlet! Csak nehogy ártatlant fújj le vele, aki szobádba lép.
Ez végülis egészen megvalósítható ötlet.
Neeeem, nekem tényleg van engedélyem. Régen a gettóban dolgoztam, éjszaka, a hétvégén sokan berúgtak. Soha nem volt rá szükségem. Itt Amcsiban Pénteken van a nagy dorbézolás, Szombaton már sokkal kisebb, Vasárnap pedig halott.
Csak gondolom a kutyád széttépte! 😂😂😂🐶
Nem adnak mindenkinek fegyvertartási engedélyt.
Csak nagyon indokolt esetben.
Annyit tettünk az ügy érdekében,hogy olyan települést választunk ,ami nem "fertőzött ".
A rókákat bottal kergetem, amikor jönnek az újszülött kisszarvas szagra.
Vagy ami éppen kéznél van, nagyon gyorsan használható.
Ezekkel a pisztolytáskákkal amik az első zsebben vannak, egy másodperc töredéke elővenni és lőni.
[link]
Sajnos vagy nem (soha nem derül ki )
ezek a történetek után lett pisztolyom.
Fiatalon volt egy pisztolyom ( illegálisan).
Kiraboltak, leköptek , elgázoltak.
Ugye nem kell mondanom kik tették.
Bingó!
És szándékos volt.🤣🤣🤣
Egyszer igen összevertek, de nem segített volna, ha bármi van nálam.
Lehet kapni sípot túrákhoz, több funkciója van. Belefújsz, ha jön a vaddisznó, vagy baleset ér, stb. vettünk, kipróbáltuk itthon. Eszméletlen hangos ! Ilyen célra is jó lehet.
Úgy kb. 30 évvel ezelőtt Pesten voltam, mentem az utcán, egyszer csak az egyik parkoló autó kezdett el különböző szitkokat szórni ordítva. Először mindenkinek földbe gyökerezett a lába, aztán rájöttünk, hogy valaki túl közel ment hozzá és bekapcsolt a riasztó. :))
30 évvel ez előtt, a fiam 10 éves volt, Olaszországban vettünk neki egy játékboltban kicsi kézben fogható szerkezetet. Ezen volt egy gomb, amit ha megnyomtunk különböző hangokat adott, jó hangosan. Volt ebben rendőrautó, mentő, tűzoltóautó és riasztó hang is. Zsebben tartva, kézben fogva remek riasztó. Sajnos már nincs meg és nem tudom létezik-e ilyen, vagy hasonló, de hogy hasznos lenne az biztos.
nem egy land rover?gondolom rosszul írtam.
a mosolyom.attól mindenki világgá szalad.
Igen. Nem lehet mit tenni. Én sem szívesen mászkálok sötétben, ha nem muszáj, de már korán sötétedik. 😒
Még nincs, de most hogy mondod/írod, beszerzek egy lavorvert sürgősen.🤣