Milyen oldalról lehet ingyen sms-t írni?Lehetőleg egyszerűen:))) (tudásbázis)
A ppk -ás sms küldés működik, nem vont le semmit a keretemből, ingyenes. Az elején van egy + akármilyen kezdetű szám, az üzenet végén kiírta : Feladó - a telószámot, és a ppk.hu - ról küldték. ( küldtem 1 csaldtag egy másik telojára, hamar kb 15 másodpercen belül megérkezett ).
Ne írd ide honnan!! Csak azt kérdezném : idegen körzetszámmal kezdődött az sms? Számomra ismeretlenről...
Biztosan, mert mi egy ideje már használjuk, és még nem ért csalódás. Egyébként ha vodás vagy, akkor náluk is lehet hálózaton belül havonta max. 20 db-ot
küldeni.Ott a regisztráció 1 sms árába kerül és 3 hónapra érvényes.De csak hálózaton belül működik!!
A baratikor-on már nincsen ingyen sms.
Csak az újonnan regisztráltaknak van 5 sms, de ha az elfogy, akkor nem kap többet, csak akkor lehet ismét sms-e, ha elküldi a megadott kódot egy 90-es vagy 91-es telefonszámra, amiért 90 ft-ot, 150ft-ot vagy 480 ft-ot fizet, s akkor kap 5, 10 vagy 35 db sms-t, amit elküldhet reklám nélkül, 160 karakterben bárkinek.
Vagy a másik lehetőség, amikor kap 10 bónusz sms-t, ha a baratikor oldalon a TOP statisztika, a 10 pontos szavazás, az albumhely, vagy az ajándékok szolgáltatásokból vásárol.
Ez a bónusz sms, átadható bárkinek. Ez is szintén 160 karakter.
a barátikör-ön csak 5 sms van ingyen,ha azt elhasználod,akkor nincs több.Ami ingyen van.
És az is ékezet nélküli.:)
De azt nem értem mi nincs magyarul?!Nekem minden magyar!
www.wadja.com
Korlátlanul.
További ajánlott fórumok:
- Most 6 hónapos a lányom, a nem alvás úgy 1, 5 hónapja kezdődött. Egyszerűen nem hajlandó elaludni, csak, ha ott vagyok, mit tegyek?
- Kibeszélnéd a problémáid, társaságra vágysz vagy egyszerűen csak unatkozol? Gyere, beszélgessünk. :)
- "Aludik", "fürödik", "szihlógia", "a autó" stb. - az egyik fél primitívsége, megöli a kapcsolatot? Egyszerűen nem tudom megszokni....
- Szükségem van egy pszichológusra. Lehetőleg ingyen. Nincs pénzem.
- Tudja valaki, hogy melyik oldalról lehet ingyen sms-t küldeni külföldi mobilra?
- Tud valaki neten nézhető ingyenes külföldi (lehetőleg nem angol nyelvű) online tévét?