Milyen növényt futtassak fel a kerítésre ami nem mérgező? (tudásbázis)
minek futtatsz a kerítésre, rossz a kerítés?
ha nem rossz akkor a ráfuttatott növénytől biztos tönkre megy
Ez igaz, de a topikindító mégis olyan növényeket keresett, amik biztosan nem mérgezők.
Erre ajánlgatnak neki csupa mérgezőt.
(bambuc 1 éve nem lépett be - ajjaj, teleültette a kertjét az ajánlottakkal, és elkezdtek teremni a növényei?)
Ezek a növények megtalálhatóak minden kertben. Ott is, ahol embergyerekek élnek és nőnek fel.
Minden kert tele van mérgező növényekkel.
Ezek a növények nem 7 éve mérgezők, valamivel régebb óta.
Valaki beleolvas, és nyugodt szívvel elültet a kertjébe olyan növényt, amiről itt olvasta, hogy nem mérgező. Nem néz utána.
Tényleg! :)
Bár akkor is azt vallom, hogy ez már túlzás.
Mert nálunk mindig van pl. csattanó maszlag, és még sosem főztem belőle teát, pedig ha eltalálom az arányokat, tán még repülök is! :)
Ez jó, mert szúrásba nem lehet belehalni:-) Egyébként a lakótelepi játszótér környékén tiszafa is van, aminek minden része mérgező, kivéve a magot borító piros burkot. Nem is értem minek ültették?
Ilyen kicsi gyerek mindent megeszik, ha figyelsz rá, ha nem. Inkább megelőzöm a bajt, ha lehet.
Köszi azért a jó tanácsokat!
Akkor marad a szőlő,bab,uborka,borsó,és van már paradicsom is!
Gondolom,a rózsa is kizárva?
Erre azt tudom mondani, hogy mi is felnőttünk, pedig a mamimnál volt aranyvessző, ami mérgező, mégsem ettük meg. :)))
Egy szülő ha kiviszi a gyermekét, vigyáz rá.
Szerintem Te sem teszed ki a gyereket csak úgy az udvarra, miközben bent pl. nagytakarítást csinálsz.
Nem tudtam, ne hari!
Én szeretem ettől függetlenül.
Miért baj, hogy mérgező!???
Ki "akarja megenni" Nálatok?
A borostyán mérgező???
Örökzöld! Nálam ették anno a jószágok, kétpofára (mikor még megpróbáltam városi parasztból falusi paraszttá lépni elő), semmi bajuk nem volt tőle!
Ez is mérgező: lassan kezdem azt hinni nincs is olyan ami nem.
Sajnos mérgező
Szia!
Vadszőlő,lila akác,vagy azok a dísztökök jól mutatnak még.Remélem egyik sem mérgező:)
Clematist, mert gyönyörűen virágzik, évelő, és nincs vele sok gond.
De erre a lonc is jó megoldást, mert gyorsan terjed, örökzöld, és finom illatos a virága.
Szerintem...
További ajánlott fórumok:
- Írj egy országot, egy várost, fiú és lánynevet, növényt és egy tárgyat ugyanazzal a kezdőbetűvel!
- A szó utolsó betűjével írjál növényt és állatot felváltva
- Az utolsó betűvel kezdj egy új növényt vagy állatot
- Antiszociális (szociopata) személyiségzavar avagy a mérgező ember
- Hol lehet aloe vera növényt szerezni?
- Átlátásgátló hálót szeretnénk fölrakni a kerítésre, mind a 3 oldalról.Megtehetem?