Milyen nőre mondják, hogy válogatós? (beszélgetés)
Pontosan így van!
Az első találkozástól kezdve intelligensen, udvariasan viselkedünk egymással(már aki), az egymás iránti tisztelet később alakul ki. Mint írtam lentebb: Tisztelet annak, kit tisztelet illet!
Nincs az hogy azért tiszteljenek engem mert én nő vagyok, vagy azért mert az időseket tisztelni kell. Nincs olyan hogy kell! Én senkit nem tiszteltem soha azért mert hamarabb született nálam. Az nem érdem. Viszont egy jómodorú, segítőkész kisgyeket nagyra tartok, és tisztelek a korától függetlenül.
Sokszor eltér a véleményem a többségtől, mert én mindig azt írom, ami a saját véleményem. De itt a többieknek van igaza. A tiszteletet ki kell érdemelni, ami csak úgy lesz meg másoktól, ha fel tudnak rád nézni valamiért. Túl nagyok az elvárásaid és általánosítasz is.
"a mai férfiak nem tisztelik a nőket" -ez személyfüggő.
Erről a nők is tehetnek !
Én nem panaszkodom, igyekeztem mindig úgy viselkedni, hogy ne jusson eszébe egy férfinek se tiszteletlennek lenni.
A tiszteletet ki kell érdemelni.
Csak azért nem tisztelünk senkit mert nő, vagy az időseket csak azért mert hamarabb születtek mint mi.
Tisztelet annak, kit tisztelet illet!
Igen, a mai ferfiak nem tisztelik a noket."
minden nőt, kivétel nélkül, alapból, tisztelni kell?
Én az vagyok, mármint válogatós a férfiak terén is.
Nagyon kevés férfira mondom azt, hogy jól néz ki, de sosem kaptam megjegyzéseket erre vonatkozóan, bezzeg a kajára rengetegszer...
Én nem értem a kérdésed.
Milyen szituációban mondják ezt?
További ajánlott fórumok:
- Le akarok fogyni, de.. válogatós vagyok, asztmás, és csóró...
- Mit lehet tenni, ha 2,5 éves gyermekem nagyon válogatós?
- Szerintetek túl válogatós vagyok azért nincs párom?
- 2, 5 éves kislányom válogatós és székreedése van állandóan segítsetek
- Egy jól evő gyerek miért lesz hirtelen válogatós?
- Válogatós a kutyám. Milyen tápot vegyek neki?