Milyen naplókat olvasol? (beszélgetős fórum)
Sziasztok, ajánljatok már egy érdekes párkapcsolatos naplót amit jó olvasni! :)
Köszi
Mindig azt gondoltam,az a napló jó,ami több érdekes témával foglalkozik...../Mert mondjuk engem is az érdekel/
Nem a magánüggyel....
De tévedtem,valóban....
Ahogy olvasom a hozzászólásokat,sok embert más magánügye érdekel....hát engem biztosan nem!!!
Én nem szeretem az olyan naplókat, ahol másról sem szól a téma mint hogy "felkeltem, ettem, ide mentem, odamentem, este zuhanyoztam, majd aludtam,aztán felkeltem..." és így tovább.
Szerintem jó ha van egy vezérfonal ahogy Ti is írtátok: esküvő, gyerek, munka, hobbi, kapcsolat, bármi lehet...
Ezen kívül legyen stílusos minden szempontból.
agis
én a tiédet olvasom
szerintem nagyon jó
kár hogy nincs olyan kérdés vagy csak nem látom hogy milyet nem szeretsz
ja én az egyedi naplókat szeretem
Látom, nagyon dolgozol a naplód népszerűsítésével:)
Fúrom, szavazás, mi jön még?
Ha elég aktív vagy az oldalon, előbb-utóbb megismernek, és olvasni is fognak...
Most olvastam a naplódat. Szerintem jól írsz. Oh, és helyesen. Egyetlen helyesírási hiba van csak benne. :)
Tetszett főként a pókemberes gondolatod. :)
A saját naplómban egy tréning van a belső békéért és harmóniáért. Kb. másfél hónapja kezdtem, és már majdnem 70 ember kedvence. Először meglepődtem, hogy ilyen sokan olvassák. De rengeteg visszajelzést kapok, mert reményt találnak benne. Én a gondolataimról írok naplót, és tanítok benne. De ha a mindennapjaidról írsz, az is lehet nagyon érdekes, ha meglátod a mögötte lévő csodát. :)
Most itthon van a lányod és az unokád, olvashatnál mást is!
Én is olvasom Noémi naplóját, annyira sajnálom a Rózát!
Ha érdekes témákról (akár a saját életedről) szórakoztatóan írsz, sok olvasód lehet.
Az is az olvasószerzés egyik ismert módja, hogy kipanaszkodod magad valahol, valamelyik fórumban, és felfigyelnek a történetedre, ami sok embert megfoghat, no akkor ugrik még az olvasottság.
Miért nem inkább blogot indítasz? Ott hozzá tudnak szólni, tudják terelni a témákat:)
nehéz rendszerességgel érdekes dolgokat irni ...
igy hát inkább a lányaimét figyelem...és ahhoz hasonlókat ...
hehe...:) Nekem elég, hogy tudom, te írod :)
Egyébként én azt szeretem ha vki nyíltan ír az életéről, persze nem kell ám minden részletet kidumálni, de aki nem csak képekkel teszi teli, hanem valamelyest meg lehet ismerni az embert a naplóján keresztül.
További ajánlott fórumok:
- Olvassunk naplókat, kinek melyik miért teszett ...
- Így színezhetitek a naplókat és tehettek be hátteret!
- Milyen könyvet olvasol most? Van kedvenc könyved, íród?
- Milyen könyvet olvasol éppen? Tetszik?
- Milyen témájú naplókat olvastok itt legszívesebben?
- Milyen fórumokat, naplókat, szavazásokat szoktatok nézni és hozzászólni?