Milyen könyvet olvasol éppen? Tetszik? (beszélgetés)
Szeretnék megtalálni egy könyvet.
Talán csikos, pöttyös lehetett.
Déneske volt a főszereplő, akinek hibás volt a lába.
Tud valaki segiteni?
Köszönöm!
Lori Nelson Spielman: Álomlista
Nagyon jó!
J. P. Gallagher: Bíbor és fekete - A Vatikán titokzatos hőse a II. világháborúban
Nagyon jó!
David Vann: Akvárium
Még nagyon az elején vagyok.
Hunyady József: Hollós vitéz
Még nagyon az elején vagyok, egyenlőre tetszik.
Dr. Eben Alexander: A mennyország létezik
Szerintem nem ez a legjobb könyv ebben a témában.
Clay Tomasso - Eltündöklés
Szerintem nagyon jó. Izgalmas, érdekfeszítő,eredeti,- nem tudtam letenni.
Barbara Pease - Allan Peasi Miért hazudik a férfi? Miért sír a nő? (A nemek harca) c. könyvét.
Nagyon jó!
Paulo Coelho: Zahir
Nagyon tetszik, amúgy is imádom a könyveit!
Kosztolányi: Nero, a véres költő
mi az hogy! :)
John T. Salvendy: Rudolf Egy lázadó Habsburg lélektani tükörben
Egy kicsit túl tudományos nekem, de Erzsébet királyné rajongóként mindent elolvasok ami vele kapcsolatos.
Fejős Éva: Cuba libre.
Eddig nagyon tetszik.
Karin Fossum: Az Ördög tartja a gyertyát
"Fossum tud valamit. Nem egy klasszikus felépítésű krimit írt, és egészen különös volt így látni és érzékelni az eseményeket, szinte belelátni mindenki lelkébe és gondolataiba. Egyrészt beszél Irma, másrészt látunk mindenki mást is, az eseményeket, a hatásokat, okokat és okozatokat. Olvastam, és közben belegondoltam, hogyan szövi össze az élet a szálakat, és mi ebből mennyire keveset veszünk észre, mint ahogyan Sejer és Skarre előtt is ott volt minden, csak nem tudták kiválasztani azokat, amiket összetartoztak. Szokatlan krimi, érdekes megközelítése a témának, mindez nagyon aprólékosan, pontosan kidolgozott karakterekkel megvalósítva. Brutális és kegyetlen, és nehezen tudom eldönteni, kit szánjak, kit kedveljek, vagy kitől undorodjak jobban."
ennek utánanézek.
:)
Terry Pratchett - Érdekes idők
nagyon szeretem a szerző stílusát, humorát, de ez a könyv valahogy most nem a megszokott tőle.
További ajánlott fórumok:
- Könyvajánló: ezt olvastam és ajánlom, mert...
- Milyen könyvet olvasol most? Van kedvenc könyved, íród?
- Mit olvasol éppen? Idézz belőle: 50.oldal, 1. bekezdés
- Ki milyen könyvet olvas éppen?
- Milyen műfajú könyvet olvasol szívesen?
- Pasik! Ha tetszik nektek egy lány, akkor facebookon mindenképpen írtok a szülinapjára?