Milyen módon érdemes tárolni a pótkulcsot? (tudásbázis)
Nekem van egy az egyik szomszednal (csak kicsit suket), egy a penztarcamban, egy az egyik baratnomnel, es egy a dekoracioban eldugva.
En majdnem duplajat fizettem a te koltsegednek mikor rossz kulcsot tettem el az ajtocsere utan. Ritka kivetel volt, hogy a telefonom nalam volt itthoni szerkoban, mikor levittem a szemetet. Meg balszerencse, hogy a regi szomszedok epp szabin voltak, es nem itthon. Mert amugy at tudunk menni egymas erkelyere a tuzajton, es egyikunk sem zarta az erkelyajtot, mivel teljesen biztunk egymasban.
A szomszed is haza tudott jonni a potkulcsommal, mikor en nem voltam itthon. Kozos tulajunk van, o felhivott mi a gond, es megmondtam, hol van a dekorba rejtett kulcs. Amugy dekkolgatott volna kint egy fel napot.
Ezt mindenkinek tudni kell, kiben mennyire bizik. Meg valtozo helyenkent, van-e szekreny, vagy sincs. Meddig, vannak nyitva.
Amig volt hosszan nyitva tarto munkahelyem szekrennyel, ot tartottam.
Nekem a garázsban van pár egy polcon. A garázsba pedig távirányítóval megyek be.
Bér vagy társas házba ez nem jó, de korábbi ötlet, h tarts párat a táskádba, az igen.
Persze ha a táskád hagyod el, akkor az sem.
Én már kulcsot nem hagyok el, hanem a fejem szoktam elveszíteni.
Elásni. Az jó.
De csak van valakid, rokon, barát, akiben megbízol.
További ajánlott fórumok:
- 18 évig melyik bort érdemes tárolni?
- Élelmiszerek, amelyeket hosszú ideig lehet tárolni
- Bolti mustár és majonéz: Felbontás után hűtőben kell tárolni?
- Mennyi ideig lehet a lefejt anyatejet a hütőben tárolni fagyasztás előtt?
- Szerintetek fogason vagy összehajtva jobb tárolni a pólót és a pulcsit?
- Főtt ételt meddig lehet fagyasztóban tárolni?