Milyen márkánál találok jó minőségű, E kosaras, merevítős bikinit? (beszélgetés)
Szerintem nagyon segítőkészek. Egyáltalán nem bunkók. Én rendeltem már E kosaras triumph sportmelltartót, mert nem volt készleten fekete és nem volt szájhúzogatás. Elmondtam mit szeretnék, felírták egy füzetbe, amikor megérkezett, akkor pedig felhívtak telefonon.
A zebra melletti üzletet tudom ajánlani.
"E ööö. . . jézusom. :)"
Idézet Tőled!
Én sem személyeskedtem, de nem mi döntjük el az esetek 90 %-ban hogyan nézzünk ki!:)
Interneten nem tudom, de Budán a Kékgolyó utcában az Anita boltjában lehet kapni jókat.
Mondjuk általánosítva (nem akarok pimaszkodni, ezért előre is elnézésedet kérem, de nem tudom befogni☺)
Te például tehetsz róla, hogy neked csak 11 centis van 20 helyett ????
Én is megbékélnék vele, hehe. Na disztingválok...megkérdeztem egy illetékest, de sajnos csak ennyit mondott:
hát nézz körül a neten, a triumph biztos csinál, meg a jobb fürdőruhagyártó cégek.
Miért is ájuldozol??????
(érdekelne, komolyan!!!)
További ajánlott fórumok:
- Terhességi tesztekről - kinek mikor mutatta ki a babát, volt-e gyengébb minőségű teszt negatív, stb.
- Michael Kors jó minőségűek a cipők és a táskák ?
- Ti mit csináltok a rokonoktól kapott "rosszabb minőségű" mikulás, illetve csokinyuszival?
- Hol találok jó minőségű férfi öltönyöket? Budapest, Debrecen, Kecskemét, Szeged, esetleg Eger jöhet szóba. Köszönöm!!
- Szerintetek 15ezer forintig találok jó minőségű hidegpárásítót?
- Hol találok igazán jó minőségű pamut kisgyerekzoknit?