Milyen kérdésekre kell tudnia a választ annak, aki igazán jól ismer téged? (beszélgetés)
Ovis jel? Kedvenc zene? Ezek felszínes dolgok.
Aki igazán ismer engem, az a tulajdonságaimmal, a jellememmel, a világlátásommal, az érzéseimmel és motivációimmal van tisztában.
Nem értek egyet. Vannak dolgok, amiket tudni kell a másikról. Nem ismeritek egymás álmait, vágyait? Ezekről csak beszélgettek, nem?
Én imádom a cserepes növényeket (sajnos már nincs sok). De ha már vágott virágot kapok, akkor a kis egyszerű kerek csokrok tetszenek. Tavasszal egy csokor ibolya vagy hóvirág, nyáron akár egy réten szedett kis mezei virágcsokor. A volt férjem mindig olyan hosszú, túldíszített, méregdrága csokrokat vett. Utáltam. Nyilván nem ezért váltunk el, de örültem volna, ha tudja rólam, hogy milyen virág tetszik.
Egyik ilyen kérdésre sem tudnám a választ még a saját esetemben sem, és hát a férjem esetében sem, pedig lassan 30 éve vagyunk együtt, és nem ülünk egymással szemben, mint két kuka, de ezek, amik tipikus sablonkérdések sosem merültek fel köztünk. És hát nem érzem ettől, hogy ne figyelnék rá, vagy ne figyelne ő rám.
Ha valakinek egy párkapcsolatban ilyen prioritása van, hogy mit "KELL" tudni róla a másiknak, az már rég rossz szerintem.
Éljen mindenki boldogan a jelenben, ezesetben ilyen kérdés fel sem merülne...
Nem vetélkedőszerű, mert ha sokat beszélgetsz valakivel, akkor óhatatlanul is előkerülnek a régi emlékek, sztorik. Ha a másik személy odafigyel rád, akkor ezekre kapásból tudja a választ. De ezek csak példák, nem kell hogy mindenkinek az óvoda vagy a poszter vagy a zene jusson eszébe.
Akkor cseréld ki ezekre a kérdésekre például: mi a legnagyobb vágyad? Hova szeretnél eljutni egyszer? Ezekre tudják a választ?
25 éve a férjem és 24 éve a fiam, mégsem tudná egyik példára sem a választ. Bár érdekes is lenne, ha tudnák, hisz nincs kedvenc zeném, és az óvodai jelemet sem tudom.
Nekem sokkal fontosabb, ha a lelkemet ismerik, és mellettem vannak, ha szükséges, mintha vetélkedőszerű válaszaik lennének rólam...
Imádom a külföldi Rapet, de reggaeton a jó válasz. A többit nagyon is eltaláltad. 😊
A zeneipar pöcegödre. Ezt szoktam mondani. 😀
Talán a RAP, de magyar szóba sem jöhet. A mulatós nálad valami zenei pöcegödör, ha jól emlékszem.
Ami a külsődet illeti, abban pedig biztos lehetsz, hogy ha leírva látom azt a bizonyos szót, vagy akár csak hallom is - te jutsz az eszembe.
Szerintem kettő biztos találat, a RAP nem 100%. Na? 🙂
A milyen zenét szeretekre mindenkinek tudnia kell a választ ha engem ismer. :)
De pl van egy nagyon jellegzetes a külsőmön. Ha leírva látod a szót, biztosan én jutok eszedbe. :)
Erről egy film jut eszembe: Zöld kártya.
Megszakadtam a röhögéstől, amikor néztem.
További ajánlott fórumok:
- Válaszok kérdésekre...
- Mentőszolgálat jelentkezési adatlapja - mit válaszoljak a következő kérdésekre?
- Az állásinterjúk során milyen lehetetlen kérdésekre kell felkészülni?
- Ezekre a kérdésekre hol találhatok helyes választ?
- Egy cég ügyviteli rendszerének kialakítása után, különböző kérdésekre kell választ adni. Tudsz ebben segíteni?
- Pesten merevlemezes dvd-felvevőkből hol igazán nagy a választék? M.M. stb. kilőve, alig van pár darab.