Milyen jelei vannak, ha párod megcsal? (beszélgetés)
Azt hiszem ez lehet a fórum kérdésére a válasz :-)
És milyen jó kis iránymutatás!!!
Erre a mocskos megnyilvánulásra csak annyit:
ÚRNAK SZÜLETNI KELL, PARASZT MEG TEREM, MINT A GOMBA!
A másik meg, ne haragudj, de megnéztem a képed. Kisebbséggel nem foglalkozom. Ez van. Rasszista vagyok. Nekem te túl barna vagy.
Legközelebb a véleményed írd le, ragassz rá bélyeget, és küldd el annak, aki nem szarja le!
Akkor Te egy k'va vagy, elég olcsó és elég buta, hogy még büszke is rá.
Csak nehogy visszakapd, amikor nem számítasz rá!
Akkor majd panaszkodhatsz, hogy milyen kegyetlen az élet. Pedig Te vagy az! És még megpróbálod kimagyarázni?!
Olcsó...
Mivel mindenki magából indul ki,általában a másikra akarják hárítani úgy a megcsalást,hogy éppen a másik felet vádolják a megcsalással.Ez tudatallati védekező módszer.
A féltékenységről annyit hogy: minél jobban ragaszkodik valaki valakihez,tehát "féli elveszíteni"/féltékeny/annál jobban megfojtsa körülötte a levegőt,így vonzódást érez egy kis levegő iránt.
Van is egy mondás:Engedd el a másikat,ha visszajön a tiéd,ha nem akkor sosem voltál az övé!:)
Jó reggelt :)
Ez szuper!
Szia!
Szép jó reggelt!
Úgy vettem észre magamon, hogy tényleng nagyon sokat jelentett a tegnapi beszélgetésünk. Alakul az önbizalmam.
Féltékenynek lenni és féltékeny párt elviselni
egyik állapot se leányálom
Igazad van:(
Tiszta gyagya vagyok, de akarom, hogy túllegyek rajta és ne legyek féltékeny.
Ok, igazad van.
Én csak egyszer mentem el a kollegáimmal, kolleganőkkel egy vállalkozó névnapi bulijára és ami emiatt lett, hát.... nem kívánom senkinek. Nagy féltékenységi jelenet és durcaság volt 2 napig + gyanúsítgatás.
További ajánlott fórumok:
- Te mit tennél, ha kapnál egy névtelen üzenetet, hogy a párod megcsalt?
- A megcsalás jelei
- Vannak jelei ha a párod megcsal? Tapasztalatok?
- Mit tehetsz, ha úgy érzed, hogy megcsal a párod, de nem vagy benne biztos?
- Milyen jelei vannak annak, ha megcsal a párom?
- Hogy derült ki (ha volt) a megcsalás? Milyen jelei voltak?