Milyen jelei vannak annak, ha megcsal a párom? (tudásbázis)
Persze, hogy tagadja. Soha nem fogjba beismerni, csak ha lesz bizonyítékod. Bár én olyant is láttam, hogy akkor sem ismerte be.
Mit fogsz tenni?
Én pasi vaagyok és 55Judit véleményével értek szó szerint egyet.
13-as hozzászólás.
"nem hiszem el h ha pasi lennék és hozzám bújna egy gyönyörű nő azt tudnám neki mondani h csak aludjunk mégis mi lehet ez?? Komolyan csak fáradtság szerintetek?"
A férfi éppúgy lehet fáradt mint a nő. Kevesen szexelnek szívesen fáradtan. Vagy neked fáradtan is a szexen jár az eszed?
Sziasztok!
Bocsi hogy ide írok nemtudom kihez fordulhatnék vagy hogy kezeljem a helyzetet.
Van egy párom akivel eddig minden jól alakult minden téren úgy fél éve vagyunk együtt na most sokat dolgozik tényleg rengeteget 2 nap után hazaért egy útról vártam meleg vacsora vasalt ruha stb stb (nem élünk együtt de ha ittmarad pár holmija mindig gondoskodom róla) szóval megvacsiztunk beszélgettünk stb gondoltam meglepem most azzal h én kezdeményezek mert nemnagyon szoktam szóval dekoratív csinos nőnek gondolom magam elmondása szerint pont az esete vagyok és olyan nő akire mindig is várt.. bocs ha túl intim lenne szóval levetkőztem teremtettem egy kis hangulatot mire ő azzal jött h bocsi de olyan fáradt vagyok h jobb lenne ha ma csak pihennénk... hát nekem szörnyen rosszul esett keresem magamban a hibát a helyzetet elemezgetem boncolgatom őszintén szólva összetórtem ettől az elutasítástól és nem hiszem el h ha pasi lennék és hozzám bújna egy gyönyörű nő azt tudnám neki mondani h csak aludjunk mégis mi lehet ez?? Komolyan csak fáradtság szerintetek?
Ne bántsd ok nélkül...
Egy pasi hibázhat néha..-)))
Kolléganővel repül a Maldív szigetekre.
Te meg otthon a gyerkőcökkel..-))
További ajánlott fórumok:
- Tegnap kaptam egy névtelen levelet hogy megcsal a párom, név is van hogy kivel, ö tagad ezerrel, van egy lányunk.Ti mit tennétek?
- A megcsalás jelei
- Vannak jelei ha a párod megcsal? Tapasztalatok?
- Úgy érzem megcsal a párom, ha voltál ilyen cipőben segíts!
- Mi a jele annak ha megcsal a párunk? Téged csaltak már meg?
- Szerintetek van annak valami jelentősége, hogy mostanában mindig megcsalom a párom álmomban?